Onsight skybow-ratkaisukumppaniksi


Onsight skybow-ratkaisukumppaniksiOnsight Helsinki on solminut kumppanisopimuksen skybow AG:n kanssa. Sveitsiläisukrainalaisen skybown tuotevalikoimaan kuuluu Office 365 ja SharePoint laajennuksia, jotka mahdollistavat esim. lomakalenterin, sopimushallinnan, kululaskujen ja muiden vastaavien ratkaisujen rakentamisen SharePoint ja SharePoint Online sivustoihin aiempaa kustannustehokkaammin.

Me Onsightilla uskomme, että SharePointin räätälöinti on joskus välttämätöntä, vaikka suosittelemmekin pitäytymään valmistuotteen ominaisuuksissa aina kun se on järkevää. Kun räätälöintiä lähdetään tekemään, käytämme parhaita käytäntöjä noudattavia sovelluskehitysmalleja. Aina ei kuitenkaan kannata kirjoittaa matalan tason sovelluskoodia itse, vaan hyödyntää valmistuotteita, joiden avulla SharePointin laajentaminen tapahtuu halvemmalla, virheettömämmin ja nopeammin kuin tekemällä kaiken itse.

SharePointin laajentaminen on nyt mahdollista tehdä käyttäen skybow solutions studiota. Ratkaisuista esim. Rich Forms mahdollistaa helppokäyttöisen lomakkeiden tekemisen SharePoint-listojen päälle. Lomakkeiden asettelu on vapaasti säädettävissä ja esim. välilehtiä on mahdollista käyttää. Liiketoimintalogiikka on toteutettavissa helposti, oli sitten kyseessä kentän pakollisuuden määrittäminen tai yksittäisen kentän oletusarvon asettaminen muiden kenttien arvojen perusteella. Muita Office 365 -laajennuksia ovat teemat (Theme Designer), linkki-toiminnot (Link Actions), listanäkymähaku (List View Search) sekä välilehtiin jaettavat sivut (Tabbed Pages).

Hinnoittelumalleja on kaksi – joko hankit käyttöoikeuden kokonaisuudessaan johonkin tiettyyn laajennukseen tai sitten hankit käyttöoikeuden yksittäisen liiketoimintaratkaisuun (solution), joka käyttää eri laajennuksia tarpeen mukaan. Molemmissa tapauksissa hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen.

Kuulostaako hyvältä?

Ota yhteyttä myyntiimme (myynti-at-onsight.fi, 020 740 2790) jos haluat kuulla lisää.Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä sähköpostitse: timo.ollikainen@sulava.com tai verkostoidu kanssani LinkedInissä Timo Ollikainen