Onsightiin kaksi uutta Microsoft MVP:tä–meitä on nyt jo neljä!


Onsightiin kaksi uutta Microsoft MVP:tä–meitä on nyt jo neljä!Vuosi 2017 lähti käyntiin vauhdilla: saimme keskellä työntäyteistä viikkoa tiedon, että Onsightin pääarkkitehti Olli Jääskeläinen ja Onsightin Windows- ja infrakouluttaja ja konsulttimme Arto Roth ovat molemmat nyt Microsoft MVP (Most Valuable Professional)-osaajia! Suomessa MVP-tason tunnustuksia on tällä hetkellä 20, ja maailmalla runsaat 4000.

Onsightissa työskenteleekin nyt jo neljä Microsoft MVP-tunnustuksen saanutta asiantuntijaa:

Heidi Enho

Entuudestaan Onsightin MVP:nä Power BI- ja Excel-velholle Heidi Enholle myönnettiin MVP jo aikaisemmin, lue yhteenveto viime vuodelta. Heidillä on myös suosittu Hexcelligent.fi-blogi, jonka aihepiireinä Excel ja Power BI.

Lue Heidin jutut täältä.

 

 

Arto Roth

Arto sai nyt MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa pitkällä urallaan. Arto toimii Microsoft-kouluttajana (MCT), ja on myös järeästi sertifioitu asiantuntija Windows 10 – ja Windows Server-alustoilla.

Lue Arton julkaisemat artikkelit täältä.

 

 

Olli Jääskeläinen

Olli sai nyt myös MVP-tunnustuksen ensimmäistä kertaa. Hän toimii Onsightilla Office 365- ja SharePoint-ratkaisujen pääarkkitehtina, kouluttajana ja myös SharePoint & Office 365-käyttäjäkerhon vetäjänä Suomessa. Olli suoritti 2012 Microsoft Certified Master-tutkinnon yhtenä harvoista osaajista maailmalla.

Lue myös Ollin esittely täältä.

 

Jussi Roine

Jussi on jo useampana vuotena ansioitunut MVP-tunnustuksella, Office 365 ja SharePoint-osaamisestaan. Hän toimii Onsightin teknologiajohtajana, ja arkkitehtina asiakkaiden pilvipalveluprojekteissa. Jussi suoritti yhdessä Ollin kanssa Microsoft Certified Master-tutkinnon 2012, ja toimii myös MCT Regional Lead-roolissa toista vuotta Suomessa.

Lue Jussin julkaisemat jutut täältä.

 

Mitä hyötyä MVP-tunnustuksesta on?

Henkilö jolle MVP on myönnetty, on voinut nimityksen saada useammallakin eri kriteerillä. MVP ei mittaa absoluuttista teknistä osaamista, tai universaalia osaamista – mutta sekin voi yksi mittari taustalla olla. Me Onsightilla koemme, että MVP kertoo ennen kaikkea kolmesta asiasta:

Tärkeimpänä, asiantuntijoillamme on mahdollisuus kasvaa yli yrityksen rajojen osaamisellaan, tunnettuudellaan, kokemuksellaan ja omalla halullaan. Tuemme ja kannustamme ihmisiä kehittymään, seuraamaan omaa intohimoaan ja jakamaan osaamistaan takaisin laajemmin kuin yksittäisissä asiakasprojekteissa. Me koemme, että peräti viisi MVP-nimitystä hieman vajaan 30 hengen yrityksessämme on osoitus siitä, että olemme (yhä) oikealla polulla näin kahdeksan vuoden jälkeenkin.

Toiseksi, Suomessa on jäätävän kovaa osaamista ja kokemusta Microsoft-teknologioissa. Se kertoo myös kovasta kilpailusta mutta samalla siitä, että kansainvälisellä tasolla Suomesta löytyy huippuosaamista – vaikka olemmekin pieni kielialue ja yhteisö. Se ei aina ole itsestäänselvää. Pyrimmekin laajentamaan omaa näkyvyyttämme ja osaamisen vientiämme voimakkaasti myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Asiakkaat, tapahtumat ja kontaktit ulkomailla ovat aina hieman haastavampia kuin tutuissa nurkissa pyöriminen mutta sitä kautta saamme myös tuotua paljon kokemustamme takaisin kotimaisiin projekteihin ja hankkeisiin.

Ja kolmantena, tämä työ on intohimo. MVP-tunnustus on siitä yksi pieni (mutta näkyvä) osoitus. Pelkällä kahdeksan tunnin sähköpostien lueskelulla harvoin mikään muuttuu tai kehittyy. Todellinen työ, kasvaminen ja osaamisen kehittyminen tapahtuu kilpailukykyparannusten ulkopuolella. Oleellista ei ole montako minuuttia tähän käyttää vaan miten hyvin ja järkevästi osaamistaan haluaa kasvattaa. Ja sitä pyrimme jakamaan aktiivisesti esimerkiksi luokkamuotoisilla kursseillamme, seminaareissamme ja aamiaistapahtumista.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä – nähdään kursseilla ja tapahtumissa!Twitter: @jussiroine