Onsightille vuosi 2014 oli kasvun aikaa


Onsightille vuosi 2014 oli kasvun aikaa



Onsightin tilikausi päättyi vuoden 2014 huhtikuussa ja liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna 40 %. Tämä oli Onsightille jo viides perättäinen vuosi, jolloin liikevaihto on kasvanut. Keväällä 2015 päättyvälle tilikaudelle ennustetaan vastaavaa kasvua.

Myös rekrytointirintamalla vuosi 2014 oli vilkas. Onsightin osaava tiimi vahvistui viidellä henkilöllä. Myös vuoden 2015 ensimmäinen uusi asiantuntija on jo aloittanut. Rekrytoinnit tulevat jatkumaan tänä vuonna.

Talouden hidas kasvu Suomessa vaikuttaa erityisesti koulutuspalveluiden suhdanneherkkään kysyntään. Tästä huolimatta Onsight on onnistunut kasvattamaan erityisesti koulutusliiketoimintaa. Syynä tähän ovat muun muassa vahva Microsoftin pilvituotteisiin (Office 365, Azure, Project Online) liittyvä osaaminen sekä hyvä kumppaniverkosto. Suomessa vahva IT-palveluiden ulkoistaminen ja pilvitransformaatio keskittävät ja muuttavat koulutuspalveluiden tarvetta entisestään jatkossakin. Onsight pyrkii tulevaisuudessakin kehittämään osaamistaan ja palveluitaan vastaamaan näitä tarpeita.

Yhteistyö Microsoftin kanssa vahvistui entisestään ja Onsight saavutti vuoden 2014 aikana Project and Portfolio Management -kompetenssin osaamisesta Project Server / Project Online tuotteiden saralla, Small and Midmarket Cloud Solutions -kompetenssin Office 365 osaamisesta sekä Cloud Platform -kompetenssin Azure-osaamisesta.

Vuosi 2014 oli muutenkin työntäyteinen ja onnistunut. Onsightin pääarkkitehti Jussi Roine sai Microsoft Most Valuable Professional: SharePoint (MVP) -tunnustuksen ansiokkaasta työstään. Ilkka Suvanto ja Jussi Roine kirjoittivat uuden kirjan: Project Online -opas, joka toimii yleisenä johdantona ja läpileikkauksena Microsoft Project Online -palvelun tarjoamiaan ratkaisumahdollisuuksiin. Kirjaa on mahdollista ostaa suoraan Onsightilta.

Onsight oli järjestämässä myös kahta suosittua ja paljon kiitosta saanutta SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat –seminaaria. Onsightin asiantuntijat osallistuivat myös itse aktiivisesti moniin kotimaisiin ja kansainvälisiin seminaareihin: NamesDays Helsingissä, SharePoint Conference 2014 Las Vegasissa, TechEd 2014 Houstonissa, Microsoft Worldwide Partner Conference Washingtonissa sekä Azure-seminaari Amsterdamissa.

Onsight kiittää menneestä vuodesta asiakkaita, kumppaneita sekä tietenkin omaa jengiä!



Twitter: @anttiroine