Työasema ja Windows 10

Työasema ja siinä käytettävät sovellukset ovat tietotyöläisen ensisijainen työkalu jokaisessa yritysorganisaatiossa. Sulava tarjoaa palveluita perinteiseen on-premise työasemainfran hallintaan, sekä tulevaisuuden pilvipohjaisen hallintamalliin ja näihin liittyviin siirtymiin, tietoturvaa unohtamatta. 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

MENETELMÄT

ESISELVITYS

 

Asiakkaalla saattaa olla olemassa oleva työasemaympäristö, mutta sen topologiasta ja hallintamalleista ei olla täysin selvillä. Sulavan toimesta suoritetaan esiselvitys, jonka tavoitteena on käydä läpi ja dokumentoida olemassa oleva ympäristö ja siellä käytettävät palvelut, sekä aikaansaadun dokumentaation avulla sopia asiakkaan kanssa tarvittavista kehitystoimenpiteistä.

TOTEUTUS

 

Sulava toteuttaa työasemapalveluihin liittyviä ratkaisuja:   

  • Perinteiset Active Directory palvelut  (ADDS, ADFS, ADCS)
  • Keskitetyt hallintamallit (GPO, WDS, MDT, SCCM)
  • Hallitut sovellus- ja käyttöjärjestelmäpäivitysprojektit
  • Työasemaympäristön valvontaratkaisut
  • Pilvipohjainen hallintamalli (MDM, MAM, Intune) 

 

Työasemapalveluiden toteutukset ovat aina asiakaskohtaisia, erikseen suunniteltavia ja arvioitavia ratkaisuja. Toteutusprojektien lisäksi teemme tietoturva- ja tietosuojakatselmointeja ja niihin liittyviä dokumentointeja asiakkaan tarpeisiin. 

 

TOIMINTATAVAN MUUTOS JA KOULUTUS:

 

Toteutusprojektien yhteydessä koulutamme ympäristön pääkäyttäjät ja ylläpitäjät ympäristön hallintaan tarvittaviin tehtäviin. Tämän lisäksi tarjoamme myös sekä julkisia että asiakaskohtaisia työasemakoulutuksia niin ylläpitäjille kuin loppukäyttäjillekin.

 

 

 

JATKUVAT PALVELUT

 

Sulava pitää asiakkaan avainhenkilöt ja ylläpitäjät  tietoisina työasemaympäristöön vaikuttavista tulevista muutoksista ja uusista palveluista, jotta asiakas voi saada niistä parhaan hyödyn ja samalla tehostaa omaa liiketoimintaansa.

REFERENSSIT

 MTV & Windows Autopilot

 

MTV modernizes its IT and employee experience with Windows Autopilot and Surface laptops with help from Sulava.

 

LUE LISÄÄ