Sulava Fast intranet -palvelumme

Sulava Fast on moderni intranet, joka helpottaa tiedon jakamista ja löytämistä.

Sulava Fast – moderni intranet juuri teidän tarpeisiinne

 

Sulava Fast on moderni intranet, joka helpottaa tiedon jakamista ja löytämistä. Se tarjoaa valmiit ratkaisut esimerkiksi sisäiseen viestintään, yrityksen oman uutiskanavan luomiseen, sekä tapahtuma- ja koulutuskalenterin käyttöön vain muutamia mahdollisuuksia mainitaksemme. Sulava Fast -intranet on valmisratkaisu, joka on kuitenkin räätälöitävissä juuri teidän yrityksellenne. Sulava Fast jättää historiaan kalliit ja työläät intranet-projektit.


 

Voisiko Sulava Fast olla ratkaisu meille?

 

Sulava Fast on teille oikea ratkaisu mikäli haluatte teknisesti sekä hinnaltaan ylivertaisen intranet-ratkaisun. Sulava Fast on valmisratkaisu intranet ja extranet-toteutuksiin SharePointin päälle. Se soveltuu niin Office 365 -ympäristöihin, kuin omille palvelimille asennettavaksi. Ratkaisu on toteutettu SharePointin uusilla toteutusmalleilla noudattaen Microsoftin asettamia parhaita käytäntöjä. Mikä parasta Sulava Fast skaalautuu täydellisesti myös mobiilissa.

Ota yhteyttä! Kerromme lisää ja kartoitamme juuri teille parhaan vaihtoehdon.

HYÖDYT

 

Nopea – valmis vain kolmessa viikossa

Vakiomallinen prosessi –ei yllätyksiä

Kiinteähintainen – tiedät mistä maksat

Integroitu moderniin O365-tietotyöympäristöön

Toimitus sisältää asiakkaan osaamisen varmistamisen:

Käyttötarkoituksen suunnittelu ja varmistaminen

Hinta sisältää sisällöntuottaja- ja pääkäyttäjäkoulutukset

 

 

MISTÄ SULAVA FAST -INTRANET RAKENTUU?

 

Responsiivinen mobiilikäyttö

Helppokäyttöinen navigaatio

Yrityksen oma uutiskeskus

Tapahtuma ja koulutuskalenterit

Pikalinkit

Käyttäjien blogit

Twitter, Yammer ja Facebook-virran upottaminen

Viimeisimmät päivitetyt kohteet -nosto

Kaksi Sulavan toteuttamaa sivupohjaa

MITEN SAAN MEILLEKIN SULAVA FAST -INTRANETIN?

 

Käynnistys ja suunnittelutyöpaja

Tämä vaiheen jälkeen teillä on valmis projektisuunnitelma, sisältö – ja rakenne, sekä visuaalinen ilme suunniteltuna.

 

 

Intranetin toteutus ja testaus

Tämän vaiheen jälkeen teille on valmis ja toimiva intranet, joka on rakennettu yhteisen suunnittelutyöpajan määrittelyjen perusteella.

 

 

Koulutus ja projektin päätös

Tämän vaiheen jälkeen teillä on avaimet kädessä ratkaisu ja olette saaneet kattavan koulutuksen sen itsenäiseen käyttöön. Koko projekti on valmis vain kolmessa viikossa.

 

Ylläpito

Tarjoamme myös ylläpitopalveluja, jotka takaavat ympäristön toiminnan optimaalisella tavalla.  Ylläpitomalli sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

HINNOITTELU:

Sulava Fast -intranetillä on kiinteä hinta 9900 € (+alv 24 %). Hinta sisältää kaiken, aina määrittelytyöpajoista käyttäjien kouluttamiseen asti.

Sulava Fast -intranet on kiinteähintainen, vakiomallinen sekä asiakkaillamme testattu. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät siitä asiakkaillemme helpon ja riskittömän sijoituksen. Sulava Fast -intranettimme ei vaadi asiakkailta sitoumuksia eikä erillisiä lisenssimaksuja, sillä kaikki komponentit tallennetaan asiakkaan ympäristöön.

 

 

REFERENSSIMME:

Sulava toteutti Uudenmaan liiton Helmi-intranetin uudistuksen SharePoint Online -alustalle alkuvuonna 2017. Helmi kokoaa yhteiset ohjeistukset ja toimintamallit helposti saataville. Helmestä löytyvät myös tiimien, teemojen ja projektien työtilasivustot. Sulava on tehnyt myös yhteistyötä Uudenmaan liiton kanssa, toteuttaen työtilasivustot Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön SharePoint Online -alustalle Soma-ekstranetissa. Työtilasivuistoilla julkaistaan valmisteluryhmien kokousmateriaalit ja kokouskalenteri sekä työstetään materiaalia, jaetaan vinkkejä ja keskustellaan.

Lue lisää Helmi-intranetin uudistuksesta ja Soma-extranetistä!