Office 365 -käyttöönotot

Mistä on kyse?

Microsoft Office 365 -palvelun avulla toteutat yrityksen peruspalvelut helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Office 365 tarjoaa sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestitoiminnot sekä intranet ja ryhmätyöpalvelut.

Mitä mahdollistaa?

Sulavan toteuttamissa Office 365 -käyttöönotoissa korostetaan tietotyön tuottavuuden tehostamista. Sulava tuo asiakkaille välineen lisäksi myös uusia toimintatapoja ja toimintamalleja. Nykyaikaisen viestintäympäristön ja yhteistyön tekemistä helpottavan sosiaalisen intranetin tavoitteena on kannustaa ihmisiä jakamaan tietoa ja osaamistaan aiempaa enemmän. Sosiaaliset toiminnot juurruttavat tietoa ja osaamista organisaatioon henkilöiden sijaan ja helpottavat rutiineja sekä päivittäistä toimintaa.

Mitä käytännössä?

Office 365 -käyttöönoton yhteydessä siirrämme yrityksesi sähköposti-, pikaviesti- ja videoneuvottelupalvelut Office 365 -palveluun sekä otamme käyttöön halutussa laajuudessa. Hakemistopalveluiden integrointi sekä kertakirjautuminen toteutetaan Sulavan tuotteistettuja ja monilla asiakkailla koeteltuja käytäntöjä noudattaen.

Käyttöön otettavat palvelut ja niiden käyttöönottotavan suunnittelemme yhdessä, jolloin saat juuri sellaisen ympäristön kuin haluat. Voimme ottaa käyttöön joko koko Office 365 ympäristön mahdollisesti myös esimerkiksi Azure palveluilla laajennettua tai pelkästään sähköpostin. Intranetin, ryhmätyöskentelyn ja Yammerin voimme ottaa samaan aikaan sähköpostin kanssa tai luoda vain teknisen alustan jonka varaan palvelut myöhemmin rakennetaan.

Miksi Sulava?

Sulavalla on Suomen kattavin kokemus eri laajuisista Office 365 –käyttöönotoista.  Olemme siirtäneet asiakkaita useiden eri operaattoreiden ylläpitämistä sähköpostijärjestelmistä, kuten Lotus Notesista. Office 365 -käyttöönotossa käytössäsi on Sulavan koetellut siirtymämallit ja metodit. Siirtymätapa valitaan aina asiakkaan nyky-ympäristön mukaisesti.

Sulava on kokenut kumppani myös SharePoint Online -käyttöönoton suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme Sulavassa tehneet useille asiakkaille SharePoint Online -pohjaisia, modernia tietotyötä tukevia intranet- ja yhteistyöympäristöjä.