SharePoint-migraatiot

Mistä on kyse?

Kun uusi SharePoint palvelu otetaan käyttöön, halutaan osa sisältöä vanhasta palvelusta säilyttää ja siirtää se uuteen ympäristöön.

Mitä mahdollistaa?

SharePoint ei tarjoa työkalua, jonka avulla voidaan siirtää sisällön historia, metatiedot ja vaikkapa käyttöoikeudet, joten tähän tarvitaan järeämpiä työkaluja.

Mitä käytännössä?

Sulava tarjoaa SharePoint migraatioihin kehitetyn ratkaisun, jossa hyödynnetään kumppanimme Sharegaten tarjoamaa työkalua. Työkalulla voidaan siirtää kaikki vanha sisältö metadatoineen tai tarvittaessa massapäivittää uuden ympäristön sisältöä ja ominaisuuksia.

Miksi Sulava?

Toteutamme vuosittain kymmeniä intranet -projekteja ja järjestämme säännöllisesti suosittuja intranetien kehittämiseen, käyttöönottoihin ja tehokäyttöön liittyviä koulutuksia. Olemme vuodesta 2010 lähtien keskittyneet sataprosenttisesti tietotyön tehostamiseen Microsoftin pilvipalveluiden avulla, ja jokainen hankkeemme on ollut onnistunut. Näin tarjoammekin täyden tyytyväisyystakuun vakioiduille intranet-projekteillemme. Jos et ole tyytyväinen, et myöskään maksa mitään.

Sulava on Microsoftin ylimmän tason Managed-kumppani ja meillä on mm. kultakompetenssi Portals & Collaboration alueella sekä Cloud Accelerate -status. Sulava on mukana Sharegate Premium Partner ohjelmassa. Olemme mukana useissa Microsoftin kansainvälisissä ohjelmissa mm. ainoana suomalaisena kumppanina Office 365:n Customer Advisory Boardissa. Näiden ohjelmien kautta Sulavalla on pääsy ensimmäisten joukossa käyttämään uusinta Microsoftin teknologiaa. Yrityksemme valittiin vuoden Microsoft -kumppaniksi toukokuussa 2013 huomionosoituksena korkeasta ammattitaidosta, asiakastyytyväisyydestä ja edelläkävijyydestä. Vuonna 2015 Microsoft valitsi Sulavan Suomen maailman neljän parhaan kumppanin joukkoon Cloud Productivity -alueella. Kukaan muu suomalainen kumppani ei ole yltänyt tähän saavutukseen.

Lisätietoja Sharegatesta

Sharegate simplifies management tasks for SharePoint, Office 365, and OneDrive for Business for thousands of administrators and power users around the world. A privately-held company based in Montreal, Sharegate is trusted by more than 10,000 organizations. As a leader in its industry, Sharegate lives by the motto: ”innovate and keep things simple & fun.” For more information, visit http://www.share-gate.com.

logodouble