Sulavan palvelut

Meitä Sulavia yhdistää intohimo tehdä asiat kerralla oikein ja kunnolla. Sulava on lähes kaikilla mittareilla oman alueensa johtava toimija kotimaisessa Microsoft-ekosysteemissä.

Sulava tarjoaa asiakkailleen niin modernin työn, alusta- ja pilvipalveluiden kuin liiketoiminnan tuottavuuden konsultointi- ja koulutuspalvelut. Autamme asiakkaitamme ottamaan hyödyn irti modernien työvälineiden mahdollisuuksista ja siirtymään niiden käyttöön. Siirtyminen tuottavampaan digitaalisen ajan työkulttuuriin on mahdollinen muun muassa ottamalla käyttöön pilvipalvelut, siirtymällä moderniin IT-laitteiden hallintaan ja työtapojen muutoksilla työntekijän arjen helpottamiseksi.

Asiakkaalle tehtävä ratkaisu suunnitellaan sekä rakennetaan huolellisesti ja kerralla oikein. Varmistamme, että asiakas saa täyden hyödyn sekä pilveen että paikalliseen ympäristöön tekemistään investoinneista. Luomme yhdessä uudenlaisen työkulttuurin, jossa sekä toimistossa että kentällä työskentelevät pääsevät nauttimaan digitalisaation hedelmistä ja mielekkäästä työstä.

 

Sulava on ainutlaatuinen koulutus- ja konsultointiyritys, joka on erikoistunut edistämään uudenlaista digiajan työkulttuuria, jonka ytimessä ovat pilvipalveluiden ja sosiaalisten teknologioiden tehokas hyödyntäminen. Autamme asiakkaitamme siirtymään vanhoista toimintatavoista tuottavampaan digitaalisen ajan työkulttuuriin – ihminen edellä.