Microsoftin uusi tuote tuo asiakaspalveluusi Live Chatin ja Facebook-sovelluksen


Microsoftin uusi tuote tuo asiakaspalveluusi Live Chatin ja Facebook-sovelluksenAsiakkaat ovat paremmin informoitua ja verkottuneempia kuin koskaan ennen.  Samalla asiakkaat odottavat saavansa palvelua nopeasti käytetystä viestintäkanavasta riippumatta. Yritykset etsivät sovelluksia, joiden avulla yhteydepitoa asiakkaisiin voidaan vahvistaa asiakkaiden omilla ehdoilla ja asiakkaiden suosimia viestintäkanavia sekä päätelaitteita käyttäen.

Microsoft Parature on yksi parhaista asiakaspalvelun käyttöön tarkoitetuista pilvipalveluratkaisuista. Yhdessä Dynamics CRM:n kanssa Parature muodostaa erittäin kattavan ratkaisun asiakaspalvelun eri osa-alueiden käyttöön. Katso lyhyt Parature yleiskatsausvideo täällä.

Parature-portaali

Parature-portaali on ympäri vuorokauden avoinna oleva tukikeskus, joka integroituu saumattomasti yrityksen nettisivuille. Selaimella käytettävä tukikeskus tarjoaa asiakkaille helpon ja luontevan tavan kohdistaa kyselyjä knowledgebase-artikkeleihin ja löytää nopeasti vastuksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluttua tietoa ei löydy, voivat asiakkaat lähettää tukipyynnön ja seurata sen käsittelyä, ja kun vastaus on valmis, vastaanottaa siitä kuittauksen omaan sähköpostiinsa.

Parature portaaali

Parature Mobile

Parature mobiili

Parature Mobilen avulla asiakkaat voivat hyödyntää kaikkien yleisimpien mobiilipäätelaitteiden kautta Paraturen maailmanluokan tukipalveluominaisuuksia. Mobiilisovellus tarjoaa pitkälti saman henkilökohtaisen käyttökokemuksen tukipalveluiden käyttöön kuin varsinainen Parature-portaalikin.

Parature Facebook

Parature Facebook -portaali on varsinaisen Parature-portaalin kaltainen tukikeskus, joka tarjoaa jatkuvaa tukea asiakkaille Facebookin kautta. Asiakkaat voivat selata usein kysyttyjen artikkeleiden listaa tai lähettää tukipyynnön. Tämän lisäksi voidaan Parature Live Chat -palvelu integoida suoraan yrityksen Facebook-sivuille.

Parature Facebook

Live Chat

Parature Live ChatParature Live Chat tarjoaa välittömän ja henkilökohtaisen online-tukipalvelun suoraan yrityksen nettisivujen kautta. Live Chat -palvelu tuo itsepalveluportaalin rinnalle ohjatun kanavan, jonka avulla palvelu- tai tukipyyntöihin voidaan reagoida välittömästi.

Parature Knowledgebase

Parature Knowledgebase on intuiviitinen itsepalveluratkaisu asiakkaille, josta löytyy nopeasti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja tukipyyntöihin. Parature Knowledgebasen kautta voidaan myös ladata ohjeita, videoita ja tiedottaa päivitetyistä tukiartikkeleista. Tietojen lisääminen on nopeaa ja helppoa. Eniten luetut tukiartikkelit voidaan automaattisesti nostaa artikkelilistan kärkeen.

Parature Knowledgebase

Milloin Parature on saatavilla?

Parature on yksittäisenä tuotteena saatavilla jo tällä hetkellä. Laajempi integraatio Dynamics CRM:n kanssa on luvassa kuluvan vuoden loppupuolella. Ota yhteyttä niin kerromme lisää Paraturen ja Dynamics CRM:n käyttömahdollisuuksista.