17.9. Moderni laitehallinta ja sen hyödyt yritykselle

Aihe: Moderni laitehallinta ja sen hyödyt yritykselle
Aika: 17.9.2020 klo 10:00-11:00
Puhuja: Kimmo Bergius

 

Organisaation työntekijät käyttävät monenlaisia päätelaitteita, sekä työasemia että mobiililaitteita, vaihtelevasti sekä organisaation omassa verkossa että muualla. Palvelujen ja sovellusten pitää olla käytettävissä kaikkialta, ja organisaatioiden pitää varautua siihen, että käyttäjä ja hänen laitteensa ei koskaan käy organisaation sisäverkossa. Samalla kuitenkin tulee varmistaa, että päätelaitteet ovat helposti hallittavissa, aina ajan tasalla, ja tietoturva pysyy kunnossa.

 

Moderni laitehallinta -käsite kuvaa jatkuvasti päivittyvää ja ajan tasalla olevaa päätelaiteympäristöä ja sen hallintaa. Kantavana ideana on, että palvelut ja sovellukset, mukaan lukien hallinta, ovat kaikkialta käytettävissä, ja mahdollisimman paljon asioita pyritään automatisoimaan, eikä kaikkea tehdä jatkuvasti itse käsin. Näin säästetään henkilöstön resursseja, aikaa ja kustannuksia ja varmistutaan siitä, etteivät tärkeät asiat jää tekemättä, ja ympäristö pysyy toimivana ja turvallisena.

 

Tule Sulavan Chief Technology Officer Kimmo Bergiuksen webinaariin 17.9 klo 10-11 ja kuulet, millaisia etuja moderni laitehallinta yrityksellesi voi tarjota.

Webinaaritallenne

Kaipaavatko loppukäyttäjäsi lisäpotkua etätyöskentelyyn? Tervetuloa työpajaan!

Haluatko modernisoida organisaatiosi etätyöpöytäratkaisun pilviyhteensopivaksi? Windows Virtual Desktop voi auttaa!

 

Maksuttomassa työpajassa lisäät ymmärrystäsi taustateknologioista, jotta voit edetä palvelun käyttöönoton kanssa.

 

Tutustu työpajaan ja ilmoittaudu