Azure-asiantuntijoita

Haemme nyt Microsoft Azure -asiantuntijoita

 

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Haemme nyt Microsoft Azure -asiantuntijoita kehittämään ja toteuttamaan luovia ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen, mutta sinun ei ole pakko olla vielä se paras arkkitehti. Olet kuitenkin jo astunut polulle, joka vie kohti järkeviä, toimivia, käytettäviä ja tietoturvallisia toteutuksia. Haluat kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

 

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

 

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

 

 •  Tiedät mikä on julkinen pilvipalvelu ja mitä palveluja Microsoft Azuresta on saatavilla.Sinulla on tekninen näkemys Azuresta, hybridiarkkitehtuureista ja on-premises -ratkaisuista.
 • Seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja innostut kun kuulet, että asiakas pohtii IaaSista PaaSiin siirtymistä ja sovellusmodernisointia.
 • Ymmärrät IaaS- ja PaaS-palvelujen eron, sinulla on perustason Azure-kokemusta PaaS-palveluiden osalta ja näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta.
 •  Osaat rakentaa ja hallita Windows- ja Linux-pohjaisia palvelinympäristöjä.
 • Tunnet ympäristöjen vaatimukset hallinnan, valvonnan ja tietoturvan suhteen. Sinulla on kokemusta tietoturvateknologioista.
 • Internet- ja verkkoteknologioiden osaamista.
 • Kokemusta konesalien verkkosuunnittelusta.
 • Tunnet palvelinten ja verkkojen rakentamisen ja hallinnan.
 • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan.
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.
 • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista.
 • Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää.

 

TARJOAMME PARHAUTTA

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

 

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

 

 

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

 

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Reilu palkka. Tiimityö. Etätyö. Sinulla on valta. Itsenäisyys. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan lomakkeen kautta ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

KIINNOSTUITKO? JÄTÄ HETI HAKEMUS!

 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

 

LISÄTIETOJA ANTAA

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

SYDÄMELTÄÄN SULAVA

 

Tuleva kollegasi Dmitri Lajdinen kertoo, mitkä asiat häntä inspiroivat eniten työssä:

” Voin tehdä mitä haluan ja se vieläpä sopii Sulavan tavoitteisiin. Pystyt ottaman sinua kiinnostavan asian ja kasvattamaan sitä isommaksi. Oman motivaation löytäminen ja haasteiden yli pääseminen on minulle tärkeää ja Sulavalla pääsee toteuttamaan niitä. Minua ärsyttäisi, jos kyllästyisin tai asioita byrokratisoitaisiin liikaa.

 

Tehdään aina vähintään nykyhetken teknologiaa ja tulevaisuuttakin, voit tuoda ratkaisuja asiakkaalle projektin ulkopuolelta kun tilanne vaatii. Ei tarvitse olla vanhentuneiden työkalujen orja, vaan pääse tekemään uusinta juttua.”

 

Lue lisää, miksi Dimi on sydämeltään Sulava

Jätä hakemus tästä!

 • Pudota tiedostot tähän tai

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.