Azure-webinaarisarja

Azure-webinaarisarja

Sulava on tuottanut Microsoft Azure webinaarisarjan kaikille Azuresta kiinnostuneille. Moniosainen sarja sopii kaikille, sillä lähdemme liikkeelle aivan perusasioista, kuten mistä Azuressa on kyse, mitä tulee ottaa huomioon käyttöönotossa ja minkälainen Azuren kustannusrakenne on. Sarjan seuraavissa osissa pureudumme syvemmälle Azuren ihmeelliseen maailmaan! Tervetuloa maksuttoman webinaarisarjan ääreen kuulemaan mihin kaikkeen Azure taipuu käytössä! Yleistä: Jaksot pääset katsomaan jättämällä yhteystietosi. Saat linkin materiaaliin kätevästi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Luotsinne Azuressa

Jussi Roine

Jussi on toiminut IT-arkkitehtina, konsulttina ja kouluttaja vuodesta 1991 asti. Ennen Onsightin perustamista hän työskenteli mm. Microsoftilla (Irlanti ja Suomi). Viimeiset 10 vuotta Jussi on keskittynyt erityisesti vaativiin SharePoint-ratkaisuihin ja toteutuksiin, jotka edellyttävät usein räätälöintiä ja usean toiminnallisuuden yhdistämistä uudella tavalla.

Kimmo Bergius

CTO (Chief Technology Officer)

Kimmo on työskennellyt 13 vuotta Suomen Microsoftilla erilaisissa myynnin ja markkinoinnin teknisissä tehtävissä. Kimmon osaamisaluetta on organisaation toiminnan ja IT-strategian yhdistäminen sekä niistä johdettujen IT-ratkaisujen kehittäminen ja jalkauttaminen organisaatioon. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus tietoturvasta sekä erilaisten järjestelmien integroinnista.