Ratkaisumyyjä

Sulavan tavoitteena on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailijoihin nähden ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Haemme nyt tiimiimme SULAVAA RATKAISUMYYJÄÄ

 

Olet kovan luokan ammattilainen, joka kuuntelee asiakasta, palvelee ja haluaa löytää asiakkaalle juuri sen oikean ratkaisun. Tiedät, että asiakasta ei kiinnosta pelkkä tuote-esittely, jargoni tai wikipedia. Asiakas haluaa myyjältä tukea, asiantuntijuutta ja kykyä tuottaa ratkaisuja, joista heille on aidosti HYÖTYÄ.

 

MINKÄLAISTA TYYPPIÄ HAEMME?

 • Osaat kertoa asiakkaalle erilaisista ratkaisuista, joista on todistetusti hyötyä. 
 • Kuuntelet mitä asiakkaalla on sanottavana ja pystyt kartoittamaan sen mitä asiakas aidosti tarvitsee. Se ei aina ole se mitä asiakas olettaa tarvitsevansa, koska heillä ei välttämättä ole viimeisintä tietoa käytettävissä. 
 • Sinulla on jo kokemusta ja näyttöä pilvipalveluiden myyntityöstä / ratkaisumyynnistä ja ymmärrät hyvin asiakkaan liiketoimintatarpeita.  
 • Haluat kehittää jo olemassa olevia asiakkuuksia pitkäjänteisesti sekä hankkia aktiivisesti uusia asiakkaita. 
 • Toimit asiakkaiden silmissä vakavasti otettavana kumppanina, joille asiakkaat voivat avata jopa strategisia tasoja liiketoiminnastaan. 
 • Ymmärrät Microsoftin palvelukokonaisuuksia sekä tuotteiden ominaisuuksia riittävällä tasolla myös teknisesti.  
 • Olet proaktiivinen tekijä, jolle ei tarvitse vääntää modernin myynnin ja asiakastyön vaatimuksia rautalangasta eikä ratakiskosta. 
 • Et ole vain omaan napaasi tuijottava mursu, vaan aidosti tiimipelaaja ja ymmärrät tiimityön merkityksen  
 • Tiedät, että tuloksia syntyy asiakastyytyväisyyden, maineen ja suosittelun kautta. Näet asiakkaasi eteen myös huomattavan määrän vaivaa ja pidät asiakkaallesi antamasi lupaukset. 
 • Avullasi asiakas saa markkinoiden parasta palvelukokemusta. 
 • Myynnin tukemiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi. 
 • Ymmärrät tietoturvan päälle muutenkin kuin erityisen pitkällä salasanallasi, seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja innostut kun kuulet, että asiakas pohtii kvanttitietokoneiden käyttöä. 
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.   

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Jätä hakemus tästä

VASTAVUOROISESTI TARJOAMME PARHAUTTA

Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ja myyjät ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Pääset työskentelemään Suomen parhaimpien yritysten kanssa ja pääset toimimaan etulinjassa etsimässä juuri parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi. Ai niin, työ on vakituinen ja saat myös itse vaikuttaa työnkuvaasi!

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä!

 

Me arvostamme ja luotamme – teemme uutta

Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pidämme lupaukset ja tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelukokemuksen.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

TÄTÄ ON SULAVA:
Luottamus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulavalainen. Tiimityö. Etätyö. Asiakkaat <3. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta tällä sivulla olevasta linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulavalainen on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

Lisätietoja antaa

Harri Tervo

harri.tervo@sulava.com

SYDÄMELTÄÄN SULAVALAINEN – LUE SULAVALAISTEN KOKEMUKSIA