Jatkuvien palveluiden kehittäjä

Haemme nyt palveluiden kehittämisen ammattilaista, jo kannukset kasvattanutta tekijää kehittämään sulavaa jatkuvaa palvelua Microsoftin pilviasiakkaiden tarpeisiin. Haemme sinua parantamaan entisestään jatkuvien palveluiden asiakaskokemusta ja luomaan uusia palvelukokonaisuuksia. Jatkuvien palveluiden ansiosta asiakkaamme pysyvät ajan tasalla alati muuttuvassa pilvimaailmassa ja saavat käyttämistään palveluista kaiken irti.

Tehtävässäsi vastaat jatkuvien palveluiden kehityksestä; palvelun suunnittelusta ja palvelutuotteistuksesta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olet vahvasti mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Ymmärrystä ja kokemusta palvelukatalogin suunnittelusta ja ylläpidosta
  • Kokemusta uusien palveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta
  • Laajaa kokemusta B-to-B -asiakaspalvelusta, palvelupisteen rakentamisesta tai tukipalveluista
  • Uskallat kehittää palvelua nopealla syklillä, pyytää apua asiantuntijoilta ja jalostat mielelläsi ajatuksiasi yhdessä tiimin kanssa
  • Tunnet uusimmat ITIL -prosessit ja osaat soveltaa niitä käytäntöön
  • Pystyt ymmärtämään, mikä asiakkaalle on olennaista

Plussaa on, jos sinulla on kokemusta:

  • Microsoft 365– ja Azure-palveluiden kanssa työskentelystä
  • Erilaisista tiketöintijärjestelmistä
  • Prosessikehityksestä

Toimiaksesi tehtävässä menestyksekkäästi on oleellista, että pystyt miettimään millaista palvelua asiakkaidemme tekninen henkilökunta voisi tarvita. Ymmärrät, kuinka Microsoftin palvelut kuten M365, Azure tai Power BI voivat auttaa asiakkaitamme ja osaat kysyä niistä oikeat kysymykset asiantuntijoiltamme.

Tehtävän kannalta merkittävässä roolissa ovat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä hyvä asiakaspalveluosaaminen. Et tee työtä yksin.

ME TARJOAMME PARHAUTTA

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen ja edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä.

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta tällä sivulla olevasta linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

LISÄTIETOJA ANTAA

Juha Heikkonen
juha.heikkonen@sulava.com

 

KIINNOSTUITKO? JÄTÄ HETI HAKEMUS!

 

Jätä hakemus tästä

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

SYDÄMELTÄÄN SULAVA

 

Dmitri Lajdinen kertoo, mitkä asiat häntä inspiroivat eniten työssä:

” Voin tehdä mitä haluan ja se vieläpä sopii Sulavan tavoitteisiin. Pystyt ottaman sinua kiinnostavan asian ja kasvattamaan sitä isommaksi. Oman motivaation löytäminen ja haasteiden yli pääseminen on minulle tärkeää ja Sulavalla pääsee toteuttamaan niitä. Minua ärsyttäisi, jos kyllästyisin tai asioita byrokratisoitaisiin liikaa.

 

Tehdään aina vähintään nykyhetken teknologiaa ja tulevaisuuttakin, voit tuoda ratkaisuja asiakkaalle projektin ulkopuolelta kun tilanne vaatii. Ei tarvitse olla vanhentuneiden työkalujen orja, vaan pääse tekemään uusinta juttua.”

 

Lue lisää, miksi Dimi on sydämeltään Sulava