Konsultti: Dynamics & Power Platform

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Haemme nyt mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin kokenutta konsulttia kehittämään luovia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin Microsoftin Dynamics pilveen mm. Power Appsillä. Olet tehnyt töitä liiketoimintaratkaisujen parissa ja haluat ottaa Microsoft-alustan laajemmin haltuusi kokonaisvaltaisesti. Ehkä olet manuaalisen työn äärellä miettinyt: ”Tämän prosessin voisi tehdä paljon fiksummin…” Varmasti voisi, tule tekemään!

 

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

 

MILLAINEN KOKEMUS AUTTAA SINUA MENESTYMÄÄN?

 

Saatat olla jo vastaavia töitä tekevä konsultti. Tehtävässä auttaa menestymään myös jos olet liiketoiminnan kehittäjä organisaatiossasi, prosessi- tai projektipäällikkö, Business-it:n edustaja tai teet muulla tavoin työtä tietojärjestelmien kanssa liiketoimintayksikössä.

 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

 

 • Kokemusta ERP-järjestelmistä ja niiden merkityksestä käyttäjäorganisaatiolle
 • Kokemusta liiketoimintaratkaisuiden suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • Kiinnostusta ja osaamista Power Platform -alustaan, ja erityisesti Power Appsiin ja Power Automationiin
 • Kokemusta ja mielenkiintoa työskennellä myös Microsoft Dynamicsin parissa
 • Kykyä keskustella liiketoiminnasta niin tukifunktioiden kuin ydinliiketoiminnan kanssa
 • Kykyä hahmottaa organisaatioiden informaatio- ja integraatioarkkitehtuureja
 • Näkemystä suunnitella liiketoimintaratkaisut tarkoituksenmukaisilla välineillä tehokkaasti
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

 

PLUSSAA ON JOS SINULLA ON TARJOTA

 

 • Kokemusta Microsoftin, AWS:n tai muiden pilvipalvelutarjoajien ERP-, data platform- tai PaaS -palveluista
 • Laaja-alaista liiketoimintatuntemusta
 • Kokemusta tietokannoista, SharePointista ja/tai Office 365:stä.
 • Ohjelmointitaustaa tai -osaamista.

 

ME TARJOAMME PARHAUTTA

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

 

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

 

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

 

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta tästä linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

 

LISÄTIETOJA ANTAA

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

Heidi Enho

 

Sydämeltään Sulava

 

Tuleva kollegasi Heidi Enho kertoo miksi hän on kuulunut asiantuntijakaartiimme jo 7 vuotta:

”Sulava on mielenkiintoinen työpaikka, koska työ on todella monipuolista. Saan sekä konsultoida että kouluttaa.”

 

”Kouluttaessa tulee kaiken aikaa pysyä teknologian muutosten kärjessä ja konsultoidessa saa puolestaan käytännön näkemystä koulutuksiin. Tukevat toisiaan loistavasti. Itsenäinen työ, mutta myös upea avoin ja aina auttava työyhteisö. Ammattilaisia ja ammattilaisuutta arvostetaan ja heidän annetaan tehdä oma työnsä rauhassa.”

 

Lue lisää