Konsultti: Muutoksenhallinta & Microsoft Teams

Oletko Microsoft Teamsin edelläkävijä, tiimityön puolestapuhuja ja muutoksenhallinnan timanttinen ammattilainen, jolla on kokemusta organisaatioiden muutoshankkeiden läpiviennistä? Haemme nyt mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin kokenutta Muutoksenhallinta ja Microsoft Teams -konsulttia.

 

Sinulle on selvää, kuinka moderni työkulttuuri, toimintamallit sekä teknologian hyödyntäminen oikealla tavalla toimivat tehokkaan organisaation muutoksen mahdollistajana ja uusien yhteisten toimintatapojen juurruttajana. Ymmärrät viestinnän, verkoston ja tavoitteiden merkityksen uuden teknologian sisäänajossa. Nautit työstäsi varmistamassa muutoksen onnistumista ohjatessasi organisaatiota kohti modernia työelämää.

 

Millainen kokemus auttaa sinua menestymään?

 

Saatat olla jo vastaavia töitä tekevä konsultti. Tiedät kuinka moderni työkulttuuri auttaa ihmisiä ja organisaatioita voimaan paremmin. Tunnet modernit teknologiat ja kykenet keskustelemaan sujuvasti esimerkiksi pilvipalveluiden hyödyntämisestä tai digitalisaation mahdollisuuksista.

 

Tiedät miksi Microsoft Teams on modernin työn kaunein väline ja ymmärrät sen merkityksen osana organisaation muutosta. Sinulla on palava halu käyttää intohimoasi ja osaamistasi auttaaksesi organisaatioita hyödyntämään Teamsia tehokkaasti ja parhaalla tavalla.

 

Tehtävässä auttaa menestymään myös jos olet Office 365 -tuoteomistaja, ja sinua on kutsuttu superosaajaksi, kun olet ollut ottamassa moderneja työvälineitä käyttöön.

 

Emme odota, että olet kaikkien toimialojen superasiantuntija, mutta ymmärrät liiketoimintaa sekä teknologiaa. Tuotat laadukasta materiaalia ja uskallat esiintyä isommallekin yleisölle.

 

Sinulla on:

 

  • Microsoft Teamsin sulava käyttö hallussa ja intohimo oppia lisää
  • Kokemusta muutoshankkeiden läpiviennistä. Ohjaat sitä, että muutoksen maratonilla fokus säilyy ja tavoitteet saavutetaan
  • Pirteitä näkemyksiä toimintakulttuurin ja työympäristön tulevaisuudesta. Saat asiakkaan innostumaan muutoksesta ja näkemään sen tärkeyden, jotta uudet työvälineet ja -tavat saadaan onnistuneesti käyttöön.
  • Ymmärrystä, että Microsoft 365 ja erityisesti Microsoft Teams toimii mahdollistajana erilaisissa toimintakulttuureissa
  • Halu auttaa organisaatioita kehittämään tiimityötään ja käytäntöjä paremmaksi
  • Näkemystä organisaation sisäisestä viestinnästä ja erityisesti muutoksen viestinnästä
  • Kyky tuottaa sujuvaa ja sulavaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kieltä
  • Mikäli sinulla on PROSCI-sertifikaatti, se lisää kiinnostavuuttasi niin meidän kuin asiakkaiden silmissä.
  • Menestykseen tehtävässä tarvitset myös itsenäistä otetta, nopeaa muuntautumiskykyä ja halukkuutta opiskella jatkuvasti uutta.

 

Me tarjoamme parhautta

 

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

 

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

 

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

 

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta tästä linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

LISÄTIETOJA ANTAA

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

Sydämeltään Sulava – Heli Böhm-Kotamäki

 

”Täällä on talo täynnä huippuasiantuntijoita. Minulle tuli sellainen olo, että haluan päästä tänne aallonharjalle tekemään parhaita ratkaisuja”, kuvailee Heli Böhm-Kotamäki siirtymistään asiantuntijaksi Sulavalle.
”Vaikka joskus tehdään paljonkin töitä, niin hyvä puoli on, että voit ottaa vähän sen mukaan kuin haluat. Jos haluat tehdä vähän kevyemmän jakson, voit tehdä vähemmän ja jos haluat tehdä, niin töitä kyllä löytyy”, hän jatkaa.
Millaista on Helin työ Sulavalla ja ketterä tekeminen? Katso video!