Lead Developer

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.


Koetko, että poljet paikallasi? Haluaisit näyttää kykysi, mutta et saa tarpeeksi vastuuta, et saanutkaan luotsata projektia maaliin.

 

Haemme nyt LEAD DEVELOPERIA (FULL-STACK)

 

Olet merkittävässä roolissa asiakkaillemme rakennettavien digitaalisten palveluiden parissa, johdat muutosta kohti uutta teknologiaa. Päätehtäväsi on olla toteuttamassa täysin uusia pilvipohjaisia ratkaisuja käyttäen moderneimpia kehitystyökaluja ja arkkitehtuureja, joiden valintaan pääset itse vaikuttamaan.


Vastuullisessa toimenkuvassasi varmistat, että kehitystyö tehdään laadukkaasti noudattaen parhaita käytäntöjä ja arkkitehtuurilinjauksia. Osallistut myös käytännön toteutustyöhön osana ketteriä tiimejä ja toimit mentorina toisille kehittäjille.


Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.


Meitä sulavalaisia yhdistää intohimo tehdä asiat kerralla kunnolla. Olemme vuosien varrella pelastaneet liian monta asiakasta huonosti suunnitelluilta ja rakennetuilta ratkaisuilta. Vihaamme puolivillaisesti ja asiakkaan etu unohtaen tehtyä työtä.

 

Mitä toivomme sinulta?

 

Sinulla on osaaminen ainakin seuraavista:

  • C#, ASP.NET MVC, (ASP.NET MVC Core), EF (tai vastaava)
  • Ymmärrät testaamisen tärkeyden ja tiedät, mitä SOLID ja DDD tarkoittavat
  • DevOps on ideologiasi

 

Frontin puolelta ymmärrät, mitä ovat:

  • HTML & CSS & JS
  • Typescript
  • React/AngularJS/AngularJS2/…

 

Ja näistä plussaa:

  • Ymmärrät ja osaat käyttää frameworkkejä esimerkiksi ASP.NET Web API 2
  • Tunnet modernit autorisointityökalut
  • Tiedät, miten integroida sovelluksia käyttäen ulkoisia Oauth2/OpenID connectoreja, esim. Azure AD/Azure AD B2C/Twitter/Facebook.

 

Edellytys onnistumiseen on, että tunnet Visual Studion ja tiedät, kuinka toimia VSTS:n kanssa. Ja Azure – sitä ei pidä unohtaa: Azure ja App service, Azure AD, RBAC, Storage, Service Bus, DB service (Azure SQL / CosmosDB / MSSQL on IaaS) sekä Functions.

 

Tarjoamme parhautta

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta. Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi.


Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.  

 

TÄTÄ ON SULAVA:

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulavalainen. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Toimistomme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa sekä Kuopion keskustassa. Voit asua missä päin Suomea tahansa – meillä etätyö on arkipäivää.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta alla olevasta linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulavalainen on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

Lisätietoja antaa

 

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

Joonas Äijälä

SYDÄMELTÄÄN SULAVA

Tuleva kollegasi Joonas Äijälä kertoo, mikä tekee Sulavasta mielenkiintoisen työpaikan.

” Sulavalla korostuu valta ja vastuu omista töistä. Meillä saat itse valita, mikä on mielestäsi asiakkaan kannalta paras ratkaisu ja toteutustapa. Ammattitaitoosi ja kykyysi tehdä oikeita päätöksiä luotetaan.

” Sulavalla tehdään kaiken aikaa töitä uusimpien Microsoft-teknologioiden ja -tuotteiden parissa. Kun siis olet Sulavalla, kehityt täällä kaiken aikaa.

 

Lue lisää, miksi Joonas on sydämeltään Sulava

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Jätä hakemus tästä

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.