Azure ja EMS -osaajia

Haemme nyt Microsoft Azure ja EMS -osaajia

 

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Haemme nyt Microsoft Azure ja EMS -osaajia asiantuntijoiksi mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen, mutta sinun ei ole pakko olla vielä se paras arkkitehti. Olet kuitenkin jo astunut polulle, joka vie kohti järkeviä, toimivia, käytettäviä ja tietoturvallisia toteutuksia.

 

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

 

Mitä toivomme sinulta?

 

  • Tiedät mitä GDPR, MFA, EMS, hallintamalli, AAD, conditional access, ATP ja moni muu käsite tarkoittaa ja miten ne taklataan teknisesti
  • Myynnin tukemiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi
  • Ymmärrät tietoturvan päälle muutenkin kuin erityisen pitkällä salasanallasi
  • Seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja innostut kun kuulet, että asiakas pohtii kvanttitietokoneiden käyttöä.
  • Sinulla on tekninen näkemys Microsoft Azuresta, hybridiarkkitehtuureista ja on-premises -ratkaisuista.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

TARJOAMME PARHAUTTA

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

 

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä!

 

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulavalainen. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta tällä sivulla olevasta linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

Lisätietoja antaa

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

 

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Jätä hakemus tästä

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.

SYDÄMELTÄÄN SULAVA

 

Tuleva kollegasi Dmitri Lajdinen kertoo, mitkä asiat häntä inspiroivat eniten työssä:

” Voin tehdä mitä haluan ja se vieläpä sopii Sulavan tavoitteisiin. Pystyt ottaman sinua kiinnostavan asian ja kasvattamaan sitä isommaksi. Oman motivaation löytäminen ja haasteiden yli pääseminen on minulle tärkeää ja Sulavalla pääsee toteuttamaan niitä. Minua ärsyttäisi, jos kyllästyisin tai asioita byrokratisoitaisiin liikaa.

 

Tehdään aina vähintään nykyhetken teknologiaa ja tulevaisuuttakin, voit tuoda ratkaisuja asiakkaalle projektin ulkopuolelta kun tilanne vaatii. Ei tarvitse olla vanhentuneiden työkalujen orja, vaan pääse tekemään uusinta juttua.”

 

Lue lisää, miksi Dimi on sydämeltään Sulava