O365-Konsultti

Haemme nyt tiimiimme useampaa teknistä Office 365 -konsulttia

 

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Haemme tiimiämme täydentämään kokeneita teknisiä Office 365 -konsultteja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Tulet olemaan osa Suomen kokeneinta ratkaisutiimiä, viemme asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta.

 

Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

 

Mitä toivomme sinulta?

 

  • Ymmärrät Office 365 -ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Vakuuttavien esitysten lisäksi pystyt tekemään hyviä speksejä, joilla hurmaamme asiakkaan

 

  • Olet ollut mukana haastavissa projekteissa. Puhut tottuneesti kenen tahansa kanssa Microsoft-ratkaisuista ja löydät virhetilanteisiin ratkaisut ripeästi

 

  • Pystyt puhumaan monimutkaiset tekniset asiat yksinkertaisiksi

 

  • Ymmärrät arkkitehtuurit, riittävästi tietoturvasta ja kertakirjautumisesta. Pärjäät PowerShellissä, ja pystyt taivuttamaan useimmat Office 365 -palvelut tahtoosi

 

  • Selviät niin esiintymistilanteissa, neuvotteluissa kuin etätyössä

 

  • Sinulla on jo jokin katu-uskottava Microsoft-sertifiointi tai kyky suoriutua sertifioinnista

 

  • Useamman vuoden työkokemusta Microsoft-toteutusprojekteista ja/tai kouluttamisesta

 

  • Asennetta ja sitkeyttä, jolla pärjäät tiukoissakin teknisissä tulipaloissa

 

Tarjoamme parhautta

 

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta. Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi.

 

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä!

 

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

 

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

 

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

 

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan Weople-palvelun kautta alla olevasta linkistä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulavalainen on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

 

Lisätietoja antaa

Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

Katja Jokisalo

 

SYDÄMELTÄÄN SULAVA

 

Tuleva kollegasi Katja Jokisalo kertoo, että hänen työnsä asiantuntijana on hyvin ajasta ja paikasta riippumatonta, eli työpäivät vaihtelevat ulkoisesti paljonkin. Miksi olet töissä Sulavalla, mikä tekee päivästäsi hyvän?

” Minulle tärkein moottori työssä viihtymiseen on mahdollisuus keskittyä siihen ydinjuttuun: tietotyön parantamiseen. Arvostan, että voin suunnitella, toteuttaa ja aikatauluttaa työni minulle parhaiten sopivaksi.

 

Sulava kulttuuri on mainio yhdistelmä asiantuntevaa, ammattimaista no-nonsense -asennetta ja lämmintä verkostoa, jossa jaetaan ilot ja murheet ja ennen kaikkea nauretaan paljon yhdessä. Hyvänä päivänä työssäni autan ihmisiä, muutan maailmaa paremmaksi paikaksi ja olen itse onnellinen.”

 

Lue lisää, miksi Katja on sydämeltään Sulava

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Jätä hakemus tästä

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen täältä.