Ruutia etätyöhön

Aihe: Ruutia etätyöhön – ota tehot irti etäpäivistä ilman loppuun palamista
Puhuja: Mikko Torikka

 

Etätyön tekeminen on monessa tapauksessa tehokkaampaa kuin toimistoympäristössä. Paikasta riippumaton työnteko on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun työntekijät ja esimiehet ovat sopineet yhdessä pelisäännöt sekä toimintatavat.

Mikko Torikan maksuttomassa webinaarisarjassa käsitellään etätyötä sekä työntekijän että esimiehen näkökulmasta.

 

30.3. klo 9.00
Etätyön perusteet: Näin saat etätyöpäivästäsi enemmän irti Teamsilla

Ensimmäinen osa on tarkoitettu etätyön vasta-alkajille. Käytännönläheinen koulutus sisältää vinkkejä tehokkaan etätyöpäivän tekemiseen ja Teamsin käytön perusteita kokouksissa, keskusteluissa ja ryhmätyössä.

 

1.4. klo 11.00
Etätyön parhaat vinkit kokeneille etätyöntekijöille

Webinaarin toinen osa on tarkoitettu kokeneemmille etätyön tekijöille, työvälineenä edelleen Teams. Osaamista laajennetaan parhailla käytännöillä meiltä ja maailmalta. Miten etäkokouksista saa tehokkaita ja millä tavalla työnteko yksin ja ryhmässä sujuu parhaiten. Luennolla käsitellään myös itsensä johtamista sekä työn ja vapaa-ajan rytmittäminen.

 

3.4. klo 9.00
Etätyö esimiehille. Johda tiimisi työtä tehokkaasti ja pidä työyhteisön henki korkealla

Kolmannessa osassa käsitellään etätyötä esimiestyön näkökulmasta. Kuinka Teamsilla saa johdettua ja arvioitua työn tekemistä. Kuinka työntekijöistä pidetään huolta ja miten mahdollisuus vapaampaan viestintään ylläpitää osaltaan organisaation kulttuuria.

Näin saat etätyöpäivästäsi enemmän irti Teamsilla -tallenne

Etätyön parhaat vinkit kokeneille etätyöntekijöille -tallenne

Etätyö esimiehille -tallenne