SulavaAkatemia: M365 tietoturva -tulevaisuuden tähti

Hei sinä! Oletko kiinnostunut tietoturvasta ja tiedon suojaamisesta? Suositko käytännön tekemistä käsien heiluttelun sijaan? Veikkaanpa, että kiinnostut tästä työpaikasta!

 

Siirrytäänkö sulavasti käytäntöön?

 

Sulavan missiona on tuottaa asiakkaillemme parempaa työelämää. Varmaa on, että siihen tarvitaan kahta asiaa – Microsoftia sekä intohimoa työelämän kehittämiseen.

 

Me Sulavalla järjestämme jälleen SulavaAkatemian, joka tarjoaa sinulle puolen vuoden mittaisen kiihdytyskaistan IT-alan konsultoinnin ammattilaiseksi – opit siis käytännössä mentorisi tuella, millaista on työskentely Sulavan konsulttina.

 

Akatemia alkaa perehdytyksellä Sulavaan, josta liikutaan henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman, erilaisten konsultointiin liittyvien tehtävien ja sertifiointien kautta askel askeleelta asiakkuuksien maailmaan. Akatemian jälkeen pääset jatkamaan matkaasi Sulavana. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Tuekseen jokainen Akatemialainen saa sekä Personal Coachin että mentorin kuten muutkin uudet Sulavat. PC on oma versiomme esimiehestä, joka manageerauksen sijaan keskittyy oman Sulavansa uran, osaamisen ja hyvinvoinnin sparraamiseen. Mentori taas johdattaa oman Sulavansa käytännön asiakastyöhön ottamalla Sulavan mukaan omiin projekteihinsa.

 

Koska kukaan ei tiedä, millaisia alan tulevat superosaajat ovat, haemme nyt osallistujia varsin laajalla spektrillä.

 

Mitä meillä on tarjota sinulle?

 

Sulavalla pääset työskentelemään uusimpien ja innovatiivisimpien työkalujen kanssa haastavissa ja ainutlaatuisissa ympäristöissä.

 

Tehtävässäsi avustat asiakkaita toimintojen käyttöönotoissa ja tietoturvallisuuden ylläpidossa tavoitteenasi havainnoida ja torjua potentiaaliset turvauhat. Tukenasi toimivat rautaiset tietoturvan ammattilaiset, jotka tarjoavat avun kiperimmissäkin tilanteissa. Tämä paikka soveltuu etenkin henkilöille, jotka tähtäävät tulevaisuuden tietoturvaeksperteiksi!

 

Löydät uudenkarhealta toimistoltamme niin kattavat koulutustilat kuin irtokarkkibaarinkin, mutta kun maltat katsoa näitä syvemmälle, aistit Sulavan hengen. Se on itseohjautuvuutta, itsestä ja toisista välittämistä sekä pyrkimistä parhaaksi siinä, mitä yhdessä teemme. Kovasta osaamisesta oppimisesi ei ainakaan jää kiinni!

 

Sulaville ominaista on kyky kuunnella aidosti ja jakaa tietoa – halu kehittää itseä ja muita. Koska uusi teknologia ja työelämä muuttuvat hirvittävällä vauhdilla, kukaan ei pärjää yksin. Siksi olet nuorena ammattilaisena kaikessa tekemisessä osa ketterää ja osaavaa tiimiä, joka yhdessä vie asiakasta kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta.

 

Meillä sinulla on alusta asti vastuuta ja valtaa, joten käytä niitä viisaasti.

 

Millainen sinä voisit olla?

 

Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut IT-alan korkeakouluopiskelija tai vastaava. Sovellut tehtävään erinomaisesti, jos tunnistat jo vahvuudeksesi jonkin seuraavista:

 

• Paikallisen ympäristön tai pilviympäristön hallinnointi
• Identiteetinhallinta (esim. Active Directory tai Azure AD)
• Microsoftin EM+S-toiminnallisuudet
• Ymmärrät tietoverkkojen ja tietoliikenteen perusteet
• Tunnistat alan termistön, kuten tietoturvauhka ja hakkeri!

 

Älä anna kuitenkaan taustasi määritellä liikaa, vaan kerro meille rohkeasti, jos sydämesi sykkii alalle, tai sinulla on mullistava näkemys siitä, miten Suomessa tulevaisuudessa tehdään töitä.

 

Kuulostaako siltä, että voisit olla Sydämeltäsi Sulava? Ei kun hakemaan!

 

Odotamme hakemustasi saapuvaksi viimeistään 25.11.2019. Nopea (ja tietenkin sulava) toiminta kannattaa, sillä käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä. Laitahan hakemusta tulemaan Weople-palvelun kautta!

Tutustu konsultin työhön ja Sulavaan, osallistu Kummipäivään!

21. marraskuuta Sulava järjestää Helsingissä Kummipäivän. Tervetuloa mukaan opintojen loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut IT-alan korkeakoulu- ja AMK-opiskelija!

 

Vietät työpäivän Sulavan asiantuntijoiden matkassa todellisten asiakkaiden kanssa. Päivän aikana kummi on läsnä sinua varten. Voit kysyä kummilta mitä vain liittyen niin Sulavaan kuin IT-alalla työskentelyyn ja nähdä kuinka Microsoftin pilvipalveluita otetaan käyttöön ja hyödynnetään Suomen parhaissa ja tunnetuimmissa organisaatioissa.
Tutustu Kummipäivään ja hae!

Lauri kasvoi opiskelijasta IT-konsultiksi SulavaAkatemiassa: “Opin mentorin tuella, millaista konsultointi on käytännössä”

 

Ensimmäiseen SulavaAkatemiaan osallistunut Lauri pääsi heti sukeltamaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja käytäntöön askel askeleelta mentorinsa Petterin mukana.

 

“Tykkäsin todella paljon siitä, että pääsi näkemään heti, millaista tämä konsultin homma oikeasti on, ja olisiko se oma juttu. Mentorointimalli olikin yksi syy, miksi tämä paikka houkutti. Meillä on tosi hienot koulutustilat, joissa on saanut kouluttautua ja suorittaa esimerkiksi Microsoft-sertifiointitestejä. Lisäksi akatemiaan kuului erilaisia tehtäviä, joiden avulla pääsi syvemmälle konsultointiin.”, Lauri kertoo.

 

Lue lisää Laurin mietteitä ja katso video.