SulavaAkatemia: Tietotyö ja digitalisaatio -tulevaisuuden tähti

Hei sinä! Oletko sulavasanainen asiakasrajapinnassa toimiva henkilö, jolla pysyy kädessä niin tussi kuin PowerPointkin? Meillä voisi olla sinulle kiinnostava tarjous.

 

Siirrytäänkö sulavasti käytäntöön?

 

Sulavan missiona on tuottaa asiakkaillemme parempaa työelämää. Varmaa on, että siihen tarvitaan kahta asiaa – Microsoftia sekä intohimoa työelämän kehittämiseen.

 

Me Sulavalla järjestämme jälleen SulavaAkatemian, joka tarjoaa sinulle puolen vuoden mittaisen kiihdytyskaistan IT-alan konsultoinnin ammattilaiseksi – opit siis käytännössä mentorisi tuella, millaista on työskentely Sulavan konsulttina.

 

Akatemia alkaa perehdytyksellä Sulavaan, josta liikutaan henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman, erilaisten konsultointiin liittyvien tehtävien ja sertifiointien kautta askel askeleelta asiakkuuksien maailmaan. Akatemian jälkeen pääset jatkamaan matkaasi Sulavana. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Tuekseen jokainen Akatemialainen saa sekä Personal Coachin että mentorin kuten muutkin uudet Sulavat. PC on oma versiomme esimiehestä, joka manageerauksen sijaan keskittyy oman Sulavansa uran, osaamisen ja hyvinvoinnin sparraamiseen. Mentori taas johdattaa oman Sulavansa käytännön asiakastyöhön ottamalla Sulavan mukaan omiin projekteihinsa.

 

Koska kukaan ei tiedä, millaisia alan tulevat superosaajat ovat, haemme nyt osallistujia varsin laajalla spektrillä.

 

Mitä meillä on tarjota sinulle?

 

Löydät uudenkarhealta toimistoltamme niin kattavat koulutustilat kuin irtokarkkibaarinkin, mutta kun maltat katsoa näitä syvemmälle, aistit Sulavan hengen. Se on itseohjautuvuutta, itsestä ja toisista välittämistä sekä pyrkimistä parhaaksi siinä, mitä yhdessä teemme. Kovasta osaamisesta oppimisesi ei ainakaan jää kiinni!

 

Sulaville ominaista on kyky kuunnella aidosti ja jakaa tietoa – halu kehittää itseä ja muita. Koska uusi teknologia ja työelämä muuttuvat hirvittävällä vauhdilla, kukaan ei pärjää yksin. Siksi olet nuorena ammattilaisena kaikessa tekemisessä osa ketterää ja osaavaa tiimiä, joka yhdessä vie asiakasta kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta.

 

Meillä sinulla on alusta asti vastuuta ja valtaa, joten käytä niitä viisaasti.

 

Millainen sinä voisit olla?

 

Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut korkeakouluopiskelija tai vastaava. Ideaalisti osaat toimia asiakasrajapinnassa, sinulla on pirteitä näkemyksiä toimintakulttuurin ja työympäristön tulevaisuudesta ja saat asiakkaan innostumaan muutoksesta. Sytyt työpajojen vetämisestä, kouluttamisesta, ongelmanratkaisusta ja esimerkiksi palvelumuotoilusta tai muutoksen viestinnästä.

 

Olet käyttänyt omakohtaisesti Teamsia, Slackia tai jotain muuta digitaalista tiimityökalua ja todennut sen edut työn tuottavuudelle. Sulavan näkemyksen mukaan modernin tiimityön kaunein väline on Microsoft Teams, joten tulet työskentelemään keskeisesti Teamsin avulla ja kehittämään sen käyttöä yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Olet esimerkiksi kaupallisen alan koulutuksen saanut osaaja, jolla on jo ymmärrystä yritystoiminnasta tai organisaatioiden tuki- tai ydinliiketoimintaprosesseista. Älä anna kuitenkaan taustasi määritellä liikaa, vaan kerro meille rohkeasti, jos sydämesi sykkii alalle, tai sinulla on mullistava näkemys siitä, miten Suomessa tulevaisuudessa tehdään töitä.

 

Kuulostaako siltä, että voisit olla Sydämeltäsi Sulava? Ei kun hakemaan!

 

Odotamme hakemustasi saapuvaksi viimeistään 25.11.2019. Nopea (ja tietenkin sulava) toiminta kannattaa, sillä käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä. Laitahan hakemusta tulemaan Weople-palvelun kautta!

Tutustu konsultin työhön ja Sulavaan, osallistu Kummipäivään!

21. marraskuuta Sulava järjestää Helsingissä Kummipäivän. Tervetuloa mukaan opintojen loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut korkeakoulu- ja AMK-opiskelija!

 

Vietät työpäivän Sulavan asiantuntijoiden matkassa todellisten asiakkaiden kanssa. Päivän aikana kummi on läsnä sinua varten. Voit kysyä kummilta mitä vain liittyen niin Sulavaan kuin IT-alalla työskentelyyn ja nähdä kuinka Microsoftin pilvipalveluita otetaan käyttöön ja hyödynnetään Suomen parhaissa ja tunnetuimmissa organisaatioissa.
Tutustu Kummipäivään ja hae!

Lauri kasvoi opiskelijasta IT-konsultiksi SulavaAkatemiassa: “Opin mentorin tuella, millaista konsultointi on käytännössä”

 

Ensimmäiseen SulavaAkatemiaan osallistunut Lauri pääsi heti sukeltamaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja käytäntöön askel askeleelta mentorinsa Petterin mukana.

 

“Tykkäsin todella paljon siitä, että pääsi näkemään heti, millaista tämä konsultin homma oikeasti on, ja olisiko se oma juttu. Mentorointimalli olikin yksi syy, miksi tämä paikka houkutti. Meillä on tosi hienot koulutustilat, joissa on saanut kouluttautua ja suorittaa esimerkiksi Microsoft-sertifiointitestejä. Lisäksi akatemiaan kuului erilaisia tehtäviä, joiden avulla pääsi syvemmälle konsultointiin.”, Lauri kertoo.

 

Lue lisää Laurin mietteitä ja katso video.