Power BI -koulutus

Koulutamme sinut Power BI -mestariksi! Koulutuksemme jälkeen saat täyden hyödyn irti uudenlaisesta raportoinnista. Julkisesta kurssitarjonnastamme löydät laajan valikoiman Microsoft Power BI -koulutuksia. Esimerkiksi osallistumalla Power BI perusteet -työpajaan ja Power BI jatko -työpajaan, saat hyvät perustiedot vuorovaikutteisten raporttien tekemisestä Power BI Desktop -ohjelmalla sekä raporttien jakelusta Power BI -palvelussa. Toteutamme myös asiakaskohtaisesti mukautettuja workshoppeja, jolloin niissä voidaan hyödyntää teidän omaa dataa ja toteuttaa samalla omia raportteja oppien uutta.

powerbi_kaavio_07062019 Power BI -opintopolut

 

Power BI -kurssit ja koulutus

 

Koulutamme sinut Power BI -mestariksi! Koulutuksemme jälkeen saat täyden hyödyn irti uudenlaisesta raportoinnista. Julkisesta kurssitarjonnastamme löydät laajan valikoiman Microsoft Power BI -koulutuksia. Esimerkiksi osallistumalla Power BI perusteet -ja Power BI jatko -työpajoihin, saat hyvät perustiedot vuorovaikutteisten raporttien tekemisestä Power BI Desktop -ohjelmalla sekä raporttien jakelusta Power BI -palvelussa. Toteutamme myös asiakaskohtaisesti mukautettuja työpajoja, jolloin niissä voidaan hyödyntää teidän omaa dataa ja toteuttaa samalla omia raportteja oppien uutta.

 

Tutustu koulutuksiin ja tule mukaan! Löydät meiltä myös BI-raportointipalveluita, joihin voit tutustua Business Intelligence -raportointipalvelut sivullamme.

 

 

Power BI perusteet -työpaja

 

Jos haluat oppia Power BI:n perusteet hyvin ja kyetä laatimaan raportteja vaivattomasti heti kurssin jälkeen, tervetuloa tähän käytännönläheiseen ja mielenkiintoiseen koulutukseen! Perustaitojen lisäksi saat kurssilta paljon ideoita miten yhdistelet dataa ja toteutat Power BI:llä havainnollisia raportteja. Lue lisää Power BI perusteet -työpajasta ja tule mukaan!

 

 

Power BI jatko -työpaja

 

Syvennä Power BI -osaamistasi tällä kurssilla ja opi laatimaan tietomalleja, jotka ovat helposti laajennettavissa tuomalla mukaan uusia tauluja, jotka tukevat DAX-kielen ajattelumallia ja jotka ovat myös ylläpidon kannalta kestäviä raportointiratkaisuja. Kurssilla opiskellaan tiedon mallinnuksen lisäksi DAX-kielen logiikkaa eli ns. kontekstiajattelua ja laaditaan erilaisia esimerkkikaavoja, kuten time intelligence -kaavoja.

 

Tämä käytännönläheinen koulutus on suunniteltu esimerkiksi kontrollereille tai muille sellaisille henkilöille, jotka tuntevat Power BI Desktopin toiminnan periaatteet ja jotka toteuttavat erilaisia liiketoiminnan raportointikokonaisuuksia. Lue lisää Power BI jatko -työpajasta ja tule mukaan!

 

 

Power Query -kyselyt

 

Tällä kurssilla käydään monipuolisesti läpi erilaiset datan lataus ja muokkausmahdollisuudet käytettiinpä välinettä joko Power BI Desktopissa tai Excelissä. Excel 2010 ja 2013 -versioissa kyselytyökalua kutsuttiin Power Queryksi ja Excel 2016 sekä Power BI Desktopissa se näkyy joukkona erilaisia tiedon tuontikomentoja ja välinettä kutsutaan kyselyeditoriksi (Query Editor). Tämä kurssi soveltuu sekä Excelin että Power BI Desktopin käyttäjille. Lue lisää Power Query -kyselyt kurssista ja tule mukaan!

 

 

20778 Analyzing Data with Power BI

 

Tämä 3-päiväinen Microsoftin virallinen MOC-kurssi vastaa sisällöllisesti Sulavan omaa 4-päiväistä suomenkielistä Power BI perusteet -työpajan (2 pv) ja Power BI jatko -työpajan (2 pv) -kurssikokonaisuutta. MOC-kurssin voi maksaa Microsoftin SA-seteleillä.

 

Tällä 3-päiväisellä kurssilla opit analysoimaan dataa Microsoft Power BI:llä ja rakentamaan raportointiratkaisuita lähtien raakadatasta aina automaattisesti päivittyviin selainpohjaisiin mittaristoihin asti. Kurssi sopii sekä raportoinnin ammattilaisille että edistyneille liiketoimintahenkilöille, jotka haluavat oppia kuinka he voisivat itse hyödyntää nykyaikaisia välineitä tiedon analysointiin. Lue lisää 20778 Analyzing Data with Power BI -kurssista ja tule mukaan!

 

 

Power BI raportit ja visualisoinnit -työpaja

 

Tässä 1-päiväisessä Power BI -työpajassa keskitytään raportteihin ja visualisointeihin, ei kyselyihin eikä tietomallin rakentamiseen.

 

Saat työpajasta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään uusimpia navigointiin liittyviä toimintoja, kuten kirjanmerkkejä ja painikkeita, porautumissivuja sekä raporttien työkaluvihjeitä.

 

Työpaja sopii kaikille Power BI -raporttien laatijoille, jotka haluavat hyödyntää välineen mahdollisuuksia täyspainoisesti ja tuottaa sekä näyttäviä että fiksusti toimivia raportteja sekä oppia hyviä käytäntöjä.

 

Lue lisää Power BI raportit ja visualisoinnit -kurssista ja tule mukaan!

 

 

Dax perusteet

 

Tämä 2-päiväinen koulutus soveltuu DAX:in johdantokurssiksi sinulle joka käytät Power BI Desktopia ja tunnet sen perusperiaatteet sekä olet luonut tietomalleja. Tarvitset ehkäpä vielä apua DAX-kielen kontekstiajattelun ja logiikan ymmärtämiseen, jotta kykenet rakentamaan tietomalliin toimivia mittareita ja laskettuja sarakkeita.

 

Kurssin ensisijaisena kohderyhmänä ovat esimerkiksi Excel-taustaiset kontrollerit, jotka ovat ryhtyneet käyttämään Power BI:tä itsepalveluraportointivälineenä.

 

Lue lisää Dax perusteet -kurssista ja tule mukaan!

 

 

Power BI – Arkkitehtuuri ja hallinta

 

Kun organisaatio alkaa käyttämään Power BI raportointia laajemmin, tulee tarve hallita raportointia kokonaisuudessa. Tällä yksipäiväisellä kurssilla opit huomioimaan tärkeät asiat, jotka helposti jäävät raporttien tekemisen lomassa huomaamatta. Kurssilla käydään läpi erilaiset tavat kytkeytyä tietolähteisiin, semanttisen kerroksen eli tietomallien merkitys Power BI:llä toteutetussa raportoinnissa, raporttien jakamisen monet tavat, lisensointi, tietoturvakysymykset sekä kehitysprosessit.

 

Kurssilla on paras ajantasainen tieto nopeasti kehittyvästä Power BI -välineestä – jopa uudempi kuin kurssimateriaalina käytettävässä kirjassa. Kurssi on tarkoitettu organisaation Power BI -ympäristöä ylläpitäville henkilöille ja Power BI:n käyttäjille, joita kiinnostavat teknisemmät asiat.

 

Lue lisää Power BI – Arkkitehtuuri ja hallinta -kurssista ja tule mukaan!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö