Projektipäivät 29.-30.10.2019


Projektipäivät 29.-30.10.2019Projektipäivät 2019 kokoaa Helsingin Messukeskukseen noin 900 projektialan ammattilaista. Ohjelmassa on yli 60 mielenkiintoista puheenvuoroa projektien sujuvuudesta, kokemuksista ja opeista, erilaisia yrityscaseja ja paljon muuta.

Asiantuntijamme Ilkka Suvanto nousee lavalle 30.10 salissa 101D aiheenaan ”Kevyistä projekteista suuriin kokonaisuuksiin. Mitä O365 tarjoaa projektien ja salkunhallintaan?” O365 tarjoaa upeat ratkaisut työn hallintaan, projektiluontoiseen tai jatkuvaan tekemiseen. Kevyet projektit ja laajat projektikokonaisuudet asettavat omat tarpeensa käytettävälle ratkaisulle. Miten Microsoft O365 avulla ratkaistaan työntekemisen haasteita?

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan, kuinka voimme antaa yrityksellesi kullanarvoista apua projektinhallintaan ja raportointiin ja kuulemaan mihin projektimaailma on matkalla.

Tutustu tapahtumaan

 

Projektien tiedot näkyväksi yrityksessä ja helpotusta projektien hallintaan

 

Sulava auttaa yrityksiä saamaan Office 365 -työkaluista kaiken irti myös projektinhallinnan näkökulmasta. Projektinhallinnan ja raportoinnin työkalujen käyttöönotto yrityksessä palkitsee niin yrityksen projektitoiminnasta vastaavat kuin projektipäälliköt sekä johdon.

Office 365 -työkalujen avulla saadaan projektinhallinnan prosessit jalkautettua käytäntöön. Voit hallita muun muassa projektien aikataulua, työmääriä ja resursseja, seurata edistymistä ja raportoida tehokkaasti. Työkalujen ansiosta kaikkien yrityksessä meneillään olevien projektien tiedot tulevat näkyviksi niin projektipäälliköille kuin yrityksen johdolle.

Järjestämme 14. ja 15.11. myös webinaarit projektinhallinnasta, käsittelyssä mm. edellisellä viikolla pidetyn Ignite-tapahtuman uutiset. Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä somessa niin pysyt ajan tasalla:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

 

Terveisin,

Ilkka Suvanto ja Mikko Salo

Ilkka Suvanto, Mikko SaloMarketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.