SharePoint-koulutus

Koulutamme sinut SharePoint-mestariksi! Koulutuksemme jälkeen saat täyden hyödyn irti uudenlaisesta tavasta tehdä töitä. Julkisesta kurssitarjonnastamme löydät laajan valikoiman SharePoint-koulutuksia.

SharePoint-kurssit ja koulutus

 

”Meille on tulossa SharePoint, mutta mitä sillä voi tehdä?” Tämä kysymys on tuttu. Monesti SharePoint valikoituu intranetin alustaksi teknisistä syistä, mutta varsinaisilla intranetin suunnittelijoilla ja rakentajilla ei välttämättä ole tietämystä ja näkemystä siitä, mitä sillä pitäisi tehdä ja miten sillä kannattaisi intranet rakentaa. Ei hätää! Me koulutamme sinut Sharepoint -mestariksi! Koulutuksemme jälkeen saat täyden hyödyn irti Sharepointista.

 

Julkisesta kurssitarjonnastamme löydät laajan valikoiman erilaisia Sharepoint -koulutuksia aloittelijan tasosta ammattilaiseen. Toteutamme myös asiakaskohtaisesti mukautettuja koulutuksia.

 

Sharepoint -koulutuksemme on jaettu kolmeen eri ryhmään:

  • Sharepoint & Teams intranet- ja ryhmätyökäytössä
  • SharePoint sovelluskehittäjille ja edistyneemmille käyttäjille
  • SharePoint IT-arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille

 

Tutustu alla eri ryhmien kurssivalikoimaan:

 

 

Sharepoint & Teams intranet- ja ryhmätyökäytössä

 

 

Moderni SharePoint Intranet-alustana

 

Tällä kurssilla käydään luentomateriaalin, harjoitusten ja demojen kautta konkreettisesti ja kattavasti läpi modernin intranetin suunnittelu ja toteutus. Tärkeitä teemoja ovat intranetin rooli tietotyön ympäristössä, modernien viestintäsivustojen toimintalogiikka ja informaatioarkkitehtuurin suunnittelu, uudentyyppisten sivujen luominen ja muokkaaminen sekä intranet-sisältöjen monikanavaisuus ja aktiivinen päivittäminen.

 

Lue lisää Moderni SharePoint Intranet-alustana -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint sivuston pääkäyttäjälle

 

Tällä kurssilla perehdytään SharePointin saloihin sivuston pääkäyttäjän/omistajan näkökulmasta. Tutustutaan web-osiin, sovelluksiin, dokumentinhallintaan, sivustojen hallintaan ja sivujen muokkaamiseen, niin moderneilla kuin perinteisilläkin SharePoint-sivustoilla.

 

Lue lisää SharePoint sivuston pääkäyttäjälle -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint sovelluskehittäjille ja edistyneemmille käyttäjille

 

 

PowerApps & Flow perusteet

 

Tämä yksipäivänen kurssi kertoo perusteet PowerApps- ja Flow-pilvipalveluista. Kurssi on tarkoitettu Office 365 käyttäjille, jotka haluavat oppia tekemään sovelluksia ja työnkulkuja uusimmilla välineillä.

 

Lue lisää PowerApps & Flow perusteet -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint Framework -sovelluskehitys

 

Oletko toteuttanut SharePoint-ratkaisuja jo vuosia, ja tuntuu, että kaikki on nähty? Pitäisikö nähdä mitä uutta SharePointilla voisi oikeasti tehdä? Onko jo aika siirtyä vanhasta mallista uusiin toteutustapoihin? Tämä kurssi on tehty nykyisille SharePoint-kehittäjille, jotka haluavat oppia laajemmin SharePointin ratkaisumalleja, kuin vain MSDN:ää tankkaamalla.

 

Lue lisää SharePoint Framework -sovelluskehitys -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint IT-arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille

 

 

SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille

 

Kurssin tavoitteena on käydä läpi SharePoint Onlinen ja Office 365:n uusimmat toteutusmallit ja antaa vahva tekninen osaaminen ratkaisujen suunnitteluun SharePoint Onlinen ja Office 365 päälle sekä SharePoint Onlinen ylläpitoon ja hallintaan.

 

Lue lisää SharePoint Online arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille -kurssista ja tule mukaan!

 

 

MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork

 

Tällä neljäpäiväisellä kurssilla käymme kattavasti läpi kollaboraatiopalveluiden käyttöönottoa, hallintaa ja turvaamista. Kurssin sisältö keskittyy erityisesti SharePoint-, OneDrive- ja Teams-palveluihin, mutta käsittelemme myös Yammer, Stream, Flow ja PowerApps -palveluiden hallintaa. Teorian opiskelua tukevat jokaiseen kurssin moduuliin sisältyvät käytännön harjoitukset.

 

Lue lisää MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork-kurssista ja tule mukaan!

 

 

MS-301: Deploying SharePoint Server Hybrid

 

Tällä kolmipäiväisellä kurssilla käydään kattavasti läpi SharePointin arkkitehtuuri, asennus, konfigurointi, hybridiympäristöt ja sisällön siirto pilveen. Vaikka kurssin nimi viittaa vahvasti hybridiin, kolme neljäsosaa on arkkitehtuurin hallintaa ja migraatioita..

 

Lue lisää MS-301: Deploying  SharePoint Server Hybrid -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint IT Pro Deep Dive

 

Tämä kurssi on tehty nykyisille arkkitehdeille ja IT-ammattilaisille, jotka haluavat oppia syvällisemmin ymmärtämään SharePointin arkkitehtuuria ja toteutusmalleja.

 

Lue lisää SharePoint IT Pro Deep Dive -kurssista ja tule mukaan!

 

 

SharePoint Server 2019 uudet ominaisuudet

 

Tällä päivän kestävällä SharePoint -kurssilla saat päivitettyä tietämyksesi SharePoint Server 2019 -tasolle.

 

Lue lisää SharePoint Server 2019 uudet ominaisuudet -kurssista ja tule mukaan!

Sharepoint_300x300px_white

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö