Software Assurance-koulutus

Microsoft tarjoaa vakiointisopimusasiakkailleen sopimuksen arvoon perustuen Software Assurance (SA) -koulutusseteleitä, joiden avulla asiakkaiden henkilöstö saa veloituksetta Microsoft-koulutuksia.

TARJOLLA VELOITUKSETONTA KOULUTUSTA

 

 

Totta joka sana! Microsoft tarjoaa vakiointisopimusasiakkailleen sopimuksen arvoon perustuen Software Assurance (SA) -koulutusseteleitä, joiden avulla asiakkaiden henkilöstö saa veloituksetta Microsoft-koulutuksia. Tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan IT:n kokonaiskustannuksista 20 prosenttia muodostuu laitteista ja ohjelmistoista, loput 80 prosenttia liittyy käyttäjien osaamiseen ja aikaan.

 

Pullonkaulana ei siis välttämättä olekaan teknologia, vaan käyttäjien kyky hyödyntää teknologiaa. Mitä paremmin henkilöstönne hallitsee ja hyödyntää IT-infrastruktuurianne sekä ohjelmistojen mahdollisuuksia, sitä tuottavampaa työ on. Koulutuksella jokainen voi parantaa omaa osaamistaan. SA-ohjelmaan kuuluvat organisaatiot saavat ilmaista Microsoft-koulutusta valtuutettujen Microsoft Learning Partner-koulutuskumppaneiden toimesta.

 

Organisaatio on oikeutettu ilmaisiin SA-koulutuspäiviin, mikäli sillä on jokin seuraavista käyttöoikeuksista tai vakiointisopimuksista: Select License SAM, Open Subscription License ja Multi-Year Open Enterprise sekä EA/EASubscription. Ilmaisten koulutuspäivien määrä riippuu käyttöoikeus- tai sopimusmallista ja lisenssien määrästä.

Koulutussetelit käyvät kaikkiin avoimiin IT-asiantuntijakursseihin, joilla käytetään Microsoftin MOC– materiaalia (Microsoft Official Course).

 

Avoimilla kursseilla yksi seteli vastaa yhtä koulutuspäivää per henkilö. SulavaOnsightin koulutuskalenterista löytyy laaja SA-kurssitarjonta aina peruskoulutuksesta syventäviin valmennuksiin saakka. Tarjonnan löydät myös tästä linkistä.

 

Koulutusseteleitä voi käyttää myös asiakaskohtaisiin IT-asiantuntijakoulutuksiin sekä konsultointiin. Näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

Ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse, niin kerromme lisää tai jätä yhteydenottopyyntö!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö

KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN JA KOULUTUSSETELIEN HYÖDYNTÄMINEN

 

  • Valitaan sopiva SA-tunnuksella varustettu kurssi koulutuskalenterista
  • Microsoft Volume Licensing Service Centerin -sivustolla rekisteröidään kurssille lähtijän nimi, sähköpostiosoite ja koulutuspäivien määrä, jolloin syntyy vastaava sähköinen koulutusseteli (voucher) ja sille ID-numero
  • Microsoft lähettää syntyneen sähköisen koulutussetelin sähköpostilla kurssille lähtijälle. Mukana on setelin ID-numero
  • Seteli on voimassa 180 päivää aktivoinnista
  • Ilmoittaudutaan kurssille ja annetaan koulutussetelin ID-numeron sekä sama sähköpostiosoite, joka on liitetty seteliin
  • Osallistutaan kurssille

 

SA-koulutusseteleitä jää Suomessa vuosittain käyttämättä miljoonien eurojen arvosta. Kun SA-seteleillä koulutuksesta ei veloiteta asiakasta, miksi tällainen etu usein jätetään yrityksissä käyttämättä? Laita SA-setelit nyt poikimaan lisää tehoa ja tuottavuutta organisaatiollesi ja ota yhteys myyntiimme!