Software Assurance-koulutus

Microsoft tarjoaa vakiointisopimusasiakkailleen sopimuksen arvoon perustuen Software Assurance (SA) -koulutusseteleitä, joiden avulla asiakkaiden henkilöstö saa veloituksetta Microsoft-koulutuksia.

TARJOLLA VELOITUKSETONTA KOULUTUSTA

 

 

Totta joka sana! Microsoft tarjoaa vakiointisopimusasiakkailleen sopimuksen arvoon perustuen Software Assurance (SA) -koulutusseteleitä, joiden avulla asiakkaiden henkilöstö saa veloituksetta Microsoft-koulutuksia. Tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan IT:n kokonaiskustannuksista 20 prosenttia muodostuu laitteista ja ohjelmistoista, loput 80 prosenttia liittyy käyttäjien osaamiseen ja aikaan.

 

Pullonkaulana ei siis välttämättä olekaan teknologia, vaan käyttäjien kyky hyödyntää teknologiaa. Mitä paremmin henkilöstönne hallitsee ja hyödyntää IT-infrastruktuurianne sekä ohjelmistojen mahdollisuuksia, sitä tuottavampaa työ on. Koulutuksella jokainen voi parantaa omaa osaamistaan. SA-ohjelmaan kuuluvat organisaatiot saavat ilmaista Microsoft-koulutusta valtuutettujen Microsoft Learning Partner-koulutuskumppaneiden toimesta.

 

Organisaatio on oikeutettu ilmaisiin SA-koulutuspäiviin, mikäli sillä on jokin seuraavista käyttöoikeuksista tai vakiointisopimuksista: Select License SAM, Open Subscription License ja Multi-Year Open Enterprise sekä EA/EASubscription. Ilmaisten koulutuspäivien määrä riippuu käyttöoikeus- tai sopimusmallista ja lisenssien määrästä.

 

SA-setelit jäävät kokonaan pois käytöstä 1.1.2022 jälkeen, joten nyt kannattaa hyödyntää vielä tätä voimassa olevaa mahdollisuutta.

Koulutussetelit käyvät kaikkiin avoimiin IT-asiantuntijakursseihin, joilla käytetään Microsoftin MOC– materiaalia (Microsoft Official Course).

 

Sulavan kurssikalenterista löytyy laaja SA-kurssitarjonta aina peruskoulutuksesta syventäviin valmennuksiin saakka. Kurssikalenterista ja kurssikuvauksista löytyy tieto kuinka monta koulutusseteliä kurssiosallistumisesta veloitetaan. SA-seteleillä maksettavat kurssit löydät täältä.

 

Koulutusseteleitä voi käyttää myös asiakaskohtaisiin IT-asiantuntijakoulutuksiin sekä konsultointiin. Näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

Ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse, niin kerromme lisää tai jätä yhteydenottopyyntö!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö

KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN JA KOULUTUSSETELIEN HYÖDYNTÄMINEN

 

 

 

  • Microsoft lähettää syntyneen sähköisen koulutussetelin sähköpostilla kurssille lähtijälle. Mukana on setelin ID-numero

 

  • Seteli on voimassa 180 päivää aktivoinnista

 

  • Ilmoittaudutaan kurssille ja annetaan koulutussetelin ID-numeron sekä sama sähköpostiosoite, joka on liitetty seteliin

 

  • Osallistutaan kurssille

 

 

SA-koulutusseteleitä jää Suomessa vuosittain käyttämättä miljoonien eurojen arvosta. Kun SA-seteleillä koulutuksesta ei veloiteta asiakasta, miksi tällainen etu usein jätetään yrityksissä käyttämättä? Laita SA-setelit nyt poikimaan lisää tehoa ja tuottavuutta organisaatiollesi ja ota yhteys myyntiimme!