Sulava kasvattaa voimakkaasti palveluvalikoimaansa

Microsoft Gold Partner


Sulava kasvattaa voimakkaasti palveluvalikoimaansaSulava Oy on kuluvana vuonna ollut voimakkaassa myötätuulessa. Toteutettujen projektien määrän ja koon kasvaessa Sulava on rekrytoinut useita uusia asiantuntijoita mm. Autopilotin, tietoturvan sekä tietotyön digitalisaation pariin – unohtamatta myöskään perinteisiä Microsoft 365- ja Azure-alueita.

Kasvun myötä kokeneiden asiantuntijoiden osaaminen mahdollistaa entistä laajemman palveluiden tarjonnan useilla osa-alueilla. Sulava panostaa henkilöstön osaamiseen ja sertifiointeihin, jotta projekteihin on tarjota aina monialaista ja syvää osaamista.

Sulava pystyy tarjoamaan asiakkailleen niin modernin työn, alusta- ja pilvipalveluiden kuin liiketoiminnan tuottavuuden konsultointi- ja koulutuspalvelut. Toimitusjohtaja Aki Antman kommentoi:

Autamme asiakkaitamme ottamaan hyödyn irti modernien työvälineiden mahdollisuuksista ja siirtymään niiden käyttöön. Siirtyminen tuottavampaan digitaalisen ajan työkulttuuriin on mahdollinen muun muassa ottamalla käyttöön pilvipalvelut, siirtymällä moderniin IT-laitteiden hallintaan ja työtapojen muutoksilla työntekijän arjen helpottamiseksi.

Esimerkkinä pilviajan modernista yhteistyöstä voidaan mainita Sulavan ja Lindströmin vuosien kiinteä strateginen yhteistyö Microsoftin pilviympäristön laajamittaiseksi hyödyntämiseksi yrityksessä. Kaikki alkoi Office 365:n globaalista käyttöönotosta ja siihen liittyvästä työkulttuurin muutoksesta. Kokonaisuutta on täydennetty lukuisilla lisäratkaisuilla. Lindströmille on syntynyt työtavan mullistava FlowAbility -konsepti. Yritys kuvaa konseptia seuraavasti:

Täydellisenä päivänä kaikki sujuu ongelmitta. Tätä me kutsumme hyväksi flow:ksi. FlowAbilitylla tarkoitamme kykyä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan hyvän flow:n työssään. FlowAbility perustuu älykkääseen teknologiaan, joka mahdollistaa sujuvuuden työpaikalla. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa varmistamme, että palvelumme vastaavat tarpeisiisi ja saat parhaan mahdollisen ratkaisun.

Lue lisää Sulavan ja Lindströmin yhteistyöstä

 

Kultakantaan Project and Portfolio Management -kompetenssilla

 

Konkreettisena esimerkkinä asiantuntijoiden osaamisen laajentumisesta Sulava Oy saavutti elokuussa Microsoft-kultakompetenssin Project and Portfolio Management -kompetenssilla. Kultatason kompetenssit on pystytty saavuttamaan kovalla työllä. Project & Portfolio Management -ratkaisujen asiantuntija Ilkka Suvanto kommentoi:

Suomessa on vain pari yritystä, joilla on Project and Portfolio Management -kultakompetenssi. Kompetenssit ovat näkyvä todiste siitä, että projektissa vaadittava osaaminen on katettu.

Sulavalla Project & Portfolio Management -sertifioitujen osaajien määrä on huomattava. Liiketoimintamme on kasvanut niin, että olemme pystyneet panostamaan henkilökunnan kasvuun ja osaamiseen. Asiakkaillemme voimme näin taata, että osaajatiimimme hoitaa projektit laadukkaasti maaliin. Projektin- ja salkunhallinnan palvelut on Sulavalle tärkeä osa toimintaa. On asiakkaidemme tuottavuuden kannalta tärkeää pystyä hyödyntämään näitä työkaluja tehokkaasti.

Projektinhallinnan ja raportoinnin työkalujen käyttöönotto yrityksessä palkitsee niin yrityksen projektitoiminnasta vastaavat kuin projektipäälliköt sekä johdon. Työkalujen avulla saadaan projektinhallinnan prosessit jalkautettua käytäntöön. Suvanto kertoo:

Voit hallita muun muassa projektien aikataulua, työmääriä ja resursseja, seurata edistymistä ja raportoida tehokkaasti. Työkalujen ansiosta kaikkien yrityksessä meneillään olevien projektien tiedot tulevat näkyviksi niin projektipäälliköille kuin yrityksen johdolle. Sulava auttaa yritystä siinä, kuinka Office 365 -työkaluista saadaan kaikki irti myös projektinhallinnan näkökulmasta.

Microsoft-kultakompetenssin saavuttaminen vaatii, että henkilökunnassa on vähintään 4 aiheen asiantuntijaa, jotka ovat suorittaneet sertifikaatit, vähintään 5 asiakkaille tehtyjä toteutuksia sekä asiakkaiden antamaa positiivista palautetta.

 

Kiinnostuitko, kysy meiltä lisää! Katso yhteystiedot.

Projektitiimi

Ilkka Suvanto, Mikko Salo, Päivi Pulkkinen, Kristjan Vaalberk, Antti Roine, Marko RosbergMarketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.