Sulava Microsoftin pilvikumppanien eliittijoukossa


Sulava Microsoftin pilvikumppanien eliittijoukossaSulava nousi Microsoftin kumppaniohjelmassa Cloud Accelerate -tasolle. Sulava on yksi Suomen ensimmäisistä Microsoft-kumppaneista, joka on saavuttanut sekä kultatason kompetenssin että Cloud Accelerate -tason.

Microsoft itse kuvaa tasoa seuraavasti:

Microsoft Cloud Accelerate -kumppaneilla on laajaa kokemusta pilviteknologioihin pohjautuvien ratkaisujen kehittämisestä ja toimittamisesta asiakkaille. Kumppanit, joilla on tämä merkintä, ovat erikoistuneet suunnittelemaan, käyttöönottamaan ja mukauttamaan WWW-pohjaisia tuotteita ja palveluita. He ovat osoittaneet erinomaiset kykynsä toimittaa kehittyneitä pilvitekniikkaratkaisuja, joiden avulla asiakkaat voivat pienentää IT-yleiskustannuksia.

Sulavalla on tällä hetkellä 17 eri asiakasta Microsoftin Office 365 -pilvipalvelussa. Näistä 13 on jo siirtynyt maksulliseen tuotantokäyttöön, 4 on vielä koekäyttövaiheessa. Kun käynnissä olevat projektimme on saatu lähitulevaisuudessa päätökseen, olemme vieneet pilveen yli 5 000 käyttäjää. Luonnollisesti sekä asiakkaiden että käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti.

Office 365 -hankkeiden lisäksi olemme vieneet läpi ensimmäiset konsultointihankkeet Windows Azure-alustalla. Lisäksi myös Microsoft Intune ja CRM Online kuuluvat osaamisalueisiimme. Sulava on ottanut lupaamansa lentävän lähdön Microsoftin pilvipalveluiden toimittajana, ja jatkaa kasvua sekä osaamisensa kehittämistä.Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.