Sulava palkkaa 30 uutta seniori- ja junioritason ohjelmistoammattilaista – tulevaisuuden tähdille luvassa koulutusohjelma

supersankarilapsi


Sulava palkkaa 30 uutta seniori- ja junioritason ohjelmistoammattilaista – tulevaisuuden tähdille luvassa koulutusohjelmaPilvipalveluiden hyödyntäminen kasvaa erittäin voimakkaasti suomalaisissa yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa. Siksi tarvitsemme Sulavalla sekä kokeneita uusia kollegoita että tulevaisuuden tähtiä toteuttamaan muutosta asiakkaillemme. Palkkaamme Sulavaan 30 uutta työntekijää, 15 seniori- ja 15 junioritason ohjelmistoammattilaista aloittamaan alkuvuodesta 2019.

Juniorimmille kollegoille järjestämme kattavan koulutusohjelman mestari-kisällihengessä Sulavan kovimpien asiantuntijoiden johdolla. Mukana kouluttamassa ovat muun muassa Kimmo Bergius, Jussi Roine, Heidi Enho, Sami Laiho ja Sulavan koko muu mahtava porukka.

Kuluvana vuonna Sulava on rekrytoinut parikymmentä uutta asiantuntijaa mm. Windows Autopilotin, tietoturvan, tietotyön digitalisaation, Microsoft 365:n ja Azuren pariin. Ennen 30 uuden työntekijän rekrytointia Sulavia on lähes 90.
Kasvun taustalla on suomalaisten yritysten kiihtyvästi kasvava tarve siirtyä perinteisistä IT-ratkaisuista Microsoftin pilvipalveluiden käyttöön. Sulava pystyy tarjoamaan asiakkailleen niin modernin työn, alusta- ja pilvipalveluiden kuin liiketoiminnan tuottavuuden konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Lue lisää toimitusjohtajamme Aki Antmanin haastattelusta Kauppalehdestä

Hae Sulavaksi jo nyt!

Senioritason osaaja, haemme jatkuvasti uusia it-alan ammattilaisia joukkoomme. Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Juniori-tason osaaja (korkeakoulusta vasta valmistunut, korkeakoulun lopputyövaiheessa oleva tai vastaava): Varsinainen rekrykampanja alkaa pian, jolloin koulutusohjelman sisältö ja aikataulut myös täsmentyvät, mutta voit jo nyt jättää hakemuksesi tällä lomakkeella.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa meitä:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

#sulavasti #sulavatMarketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.