Sulava saavutti 11 Microsoft-kultakompetenssia

Sulavan kultakompetenssit 2018


Sulava saavutti 11 Microsoft-kultakompetenssiaSulava on vuoden 2018 aikana kasvattanut voimakkaasti palveluvalikoimaansa. Tästä kehityksestä kertovat myös Microsoft-kumppaniuteen liittyvät kompetenssit, joilla Microsoft-kumppanit osoittavat osaamisensa. Kompetenssien määrä on kasvanut vuoden aikana niin, että kumppanisopimuksen uusinnan yhteydessä Sulavalla on nyt 11 kultatason kompetenssia ja 1 hopeatason kompetenssi.

Kompetenssien saavuttaminen kertoo henkilöstön osaamisesta, monipuolisesta palvelutarjonnasta sekä tyytyväisistä asiakkaista. Sulavalla on tarjota laaja-alaisesti modernin tietotyön, alusta- ja pilvipalveluiden sekä liiketoiminnan tuottavuuden projekteihin aina korkean tason osaamista. Chief Technology Officer Kimmo Bergius kertoo:

Kompetenssien kirjo osoittaa, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat olleet ja kuinka laaja-alaista sertifioitua osaamista sulavalaisilta löytyy. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että suuressakin teknologia- tai muutosprojektissa sekä koulutuksissamme vaadittava osaaminen on katettu.

Kompetenssit löytyvät kaikilta Sulavan ydinosaamisen alueilta ja Sulava on myös Microsoftin virallinen koulutuskumppani näillä osa-alueilla;

  • M365-palvelut (Messaging-, Cloud Productivity- ja Small and Midmarket Cloud Solutions -kompetenssit),
  • Teams- ja Skype for Business -palvelut (Communications-kompetenssi)
  • Azure-palvelut (Cloud Platform -kompetenssi),
  • Laitehallinta (Windows and Devices- ja Enterprise Mobility Management -kompetenssit),
  • Tietokantapalvelut (Data Analytics -kompetenssi),
  • SharePoint-palvelut (Collaboration and Content -kompetenssi),
  • Projektin- ja salkunhallinnan palvelut (Project and Portfolio Management -kompetenssi),
  • Sovelluskehityspalvelut (Application Development -kompetenssi) sekä
  • Paikalliset Microsoft-palvelimet (DataCenter-kompetenssi)

 

Kun kumppanilla on kultatason kompetenssi jollain teknologia-alueella, asiakas voi luottaa siihen, että kumppanin osaaminen on kunnossa, ja projektit toteutetaan hyvien käytänteiden mukaisesti. Kompetenssien myötä asiakkaat voivat myös hyödyntää Microsoft-sopimuksen kautta saamiaan SA-etuja koulutuksiin ja konsultointiin.

kommentoi Bergius.

Kultatason kompetenssit vaativat kovaa työtä. Kompetenssin saavuttaminen vaatii, että henkilökunnassa on useita kunkin osa-alueen sertifioituja asiantuntijoita, vähintään 5 asiakkaille tehtyjä toteutuksia osa-alueelta sekä asiakkaiden antamaa positiivista palautetta.

Sulava Oy on toiminut virallisena Microsoft-kumppanina yrityksen synnystä lähtien. Yrityksen kasvun myötä entistä suuremman, kokeneen asiantuntijakaartin osaaminen mahdollistaa entistä laajemman palveluiden tarjonnan useilla osa-alueilla.

 

Suomessa on vain pari yritystä, joilla on Project and Portfolio Management -kultakompetenssi. Lue lisää siitä, kuinka Sulavan kompetenssi hyödyttää juuri sinua.Marketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.