Sulavan joulukalenteri aukeaa ja joululahjat Lastensairaalalle


Sulavan joulukalenteri aukeaa ja joululahjat LastensairaalallePerustimme Sulavan aika tasan kolme vuotta sitten. Moni asia on sen jälkeen muuttunut, mutta blogimme on pysynyt yrityksemme ulkoisen viestinnän sieluna. Itse asiassa avasimme blogimme ennen kuin meillä oli edes kotisivuja, ensimmäinen kirjoituksemme julkaistiin 19.11.2010. Tämän jälkeen olemme kirjoittaneet reilusti yli 300 blogikirjoitusta ja blogimme on yksi suosituimmista suomalaisista ICT-alan yritysblogeista. Kiitoksena kaikille blogimme lukijoille halusimme luoda jotain aivan uutta joulukuun piristykseksi.

Blogimme muuttuu joulukalenteriksi

Jouluun asti suomenkielisessä blogissamme ei nähdä sulavalaisten kirjoituksia. Sen sijaan saamme jokaisena päivänä vieraskirjoituksen. Pyysimme kirjoittajiksi sellaisia suomalaisia vaikuttajia, joiden näkemyksiä, ajatuksia ja tekemisiä arvostamme. Kirjoitukset eivät välttämättä käsittele tietotekniikkaa tai pilvipalveluita, vaan aiheina ovat mm. kotimaisuus, yrittäminen, työn tuottavuus & mielekkyys ja yhdessä tekeminen.

Suurin osa pyytämistämme kirjoittajasi lupasi kirjoituksen tuottaa – jättimäinen kiitos tästä! On upeaa havaita, miten Suomesta löytyy edelleen patrioottista talkoohenkeä ja halua auttaa & ilahduttaa muita. Uskon joulukalenterimme tuottavan itse kullekin paljon iloa ja herättävän ajatuksia. Sen voin luvata, että kirjoitukset ovat todella korkeatasoisia ja mielenkiintoisia. Kirjoittajien joukossa on sekä ICT-alan vaikuttajia että alan ulkopuolisia visionäärejä.

Joululahjarahat Lastensairaalalle

Lahjoitamme tänä vuonna joululahjoihimme varatut rahat Lastensairaala 2017-hankkeelle. Olemme Sulavan perustamisesta lähtien olleet tukemassa erilaisia hankkeita ja projekteja ja nyt koemme Lastensairaala 2017-hankkeen ansaitsevan jokaisen suomalaisen tuen. Haastammekin kaikki blogimme lukijat tukemaan hanketta, lisätietoja lahjoittamisesta löytyy osoitteesta http://uusilastensairaala2017.fi/lahjoita.

Iloista joulunodotusta

Kulunut vuosi on ollut yleisestä taloustilanteesta huolimatta Sulavalle mainio. Liikevaihtomme kasvaa yli kahteen miljoonaan euroon ja tuloksemme on hyvin selkeästi voitollinen. Ensi vuoteen lähdemme todellisella kasvulinjalla ja haemme lähes 100% kasvua.

Kiitos kaikille lukijoillemme kuluneesta kolmesta vuodesta! Lupaamme jatkossakin jakaa osaamistamme ja tietämystämme blogimme kautta. Joulukuussa sulavalaiset keskittyvät päivittämään Cloud worker –blogiamme ja oma blogimme muuttuu iloiseksi ja innostavaksi joulukalenteriksi. Iloista ja rentoa joulunaikaa itse kullekin!

Katso koko joulukalenteri.