Sulavan palvelut etätyöhön

Sulavan palvelut etätyöhön

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä koko kansakuntamme työskentelyyn ja toimintaan.
Tuotamme Sulavalla jatkuvasti uusia vinkkejä, ohjeita ja materiaaleja,
joiden avulla sinä ja organisaatiosi työskentelette tehokkaammin, turvallisemmin
ja laadukkaammin, myös etänä.

 

Teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme selviämään tästäkin tilanteesta digitaalisten
välineiden ja palveluiden tehokkaalla hyödyntämisellä sekä toiminnan joustavalla
muokkaamisella jatkuvasti muuttuvan tilanteen mukaan.

 

Tutustu meidän tarjoomaan, joka pitää sisällään apuja viestintään & tiimityöhön,
etätyön teknisiin ratkaisuihin sekä tietoturvaan.

Back to the office -viestintäratkaisut

Kuinka varmistaa työntekijöiden turvallinen ja tehokas paluu toimistolle ilman tunteja kestävää selvittelyä ja kysymyksiin vastaamista? Kun kriisi osoittaa lievenemisen merkkejä, on kriittistä pitää työntekijät ajan tasalla. Tiedon tarve on suuri ja ihmisillä on paljon kysymyksiä kuten koska voimme palata työskentelemään toimistolle ja kuinka se tehdään turvallisesti.

 

Tehokas kommunikointi ja tiedon tehokas raportointi lisäävät tietoisuutta, auttavat johtamista ja tekevät toimistoon palaamisesta turvallista ja tuloksellista. Back to the Office -ratkaisussamme käyttäjällä on yksi käyttöliittymä Microsoft Teams -palvelun kautta.

O365 logot 300x300px6
O365 logot 300x300px6

Teams-koulutus käyttäjille

Teams-koulutuksemme antaa hyvän yleiskuvan Microsoft Teamsin ominaisuuksista sekä siitä, miten voit tehdä yhteistyötä ja järjestää online-kokouksia Teamsin kautta tehokkaasti. Koulutus kattaa Teamsin perusominaisuudet sekä miten Teamsin tiimejä käytetään yhteistyöhön ja kokouksiin. Opit myös, miten järjestät ja hallitset Teams-ympäristöäsi.

Kriisiviestintä Microsoft Teamsin avulla

Kriisitilanteissa työntekijöiden tarve saada ajankohtaista ja asianmukaista tietoa on suurimmillaan. Jos sisäiset viestintävälineet eivät toimi asianmukaisella tavalla, saattaa kriisitilanne kasvattaa epävarmuutta, turvattomuutta ja yksinäisyyttä. Ainoastaan tehokkaalla viestinnällä voidaan saavuttaa työntekijät, jotka normaalitilanteessa vaihtavat tietoja kollegoidensa kanssa työpaikalla ja vapaa-aikana.

 

Microsoft Teams tarjoaa portaalin, jossa työnteko ja viestintä keskittyy pelkästään yhteen paikkaan ja sitä kautta työntekijät on helppo tavoittaa nopeasti. Teams mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän ja työntekijät pääsevät Teamsin avulla ajankohtaisiin tietoihin heti käsiksi. Teamsissa on hyvät työkalut, joiden avulla työntekijät pidetään ajantasalla ja hälytyksiä voidaan välittää Teamsin, sähköpostin push-viestien ja jopa SMS-viestien välityksellä.

O365 logot 300x300px6

Tietoturvakoulutus käyttäjille

Yhden tunnin mittainen tietoturva-koulutus antaa käyttäjille tarvittavat tiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Kurssilla käydään läpi mm. pilvipalvelut ja kyberturvallisuus, käyttäjäidentiteetti ja siihen kohdistuvat uhat, uhkien tunnistaminen ja tietoturvallisen etätyöskentelyn parhaat käytännöt. Kurssin sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

Office 365 logo 300x300px

Office 365 –ympäristö tyhjästä

Office 365 E1 trial on Microsoftin tarjoama kuuden kuukauden ilmainen kokeilujakso, joka sisältää Office 365 E1 -palvelupaketin. Tämä on kädenojennus Microsoftilta yrityksille, jolla mahdollistetaan etätyö näinä haastavina aikoina.

 

Office 365 E1 trial –palvelupaketti pitää sisällään melkoisen tuotepaketin töiden tekoon. Tarjoamme Office 365 -ympäristön asentamisen asiakkaalle, joka ei ole aiemmin käyttänyt Office 365 -palveluita.

Microsoft 365 -tietoturvakatselmointi

Olemassa olevan Microsoft 365 -ympäristön tietoturvaominaisuuksien ja -toiminnallisuuksien katselmointi, joka kattaa Azure AD:n sekä O365 palvelut. Katselmoinnin tuloksena syntyy dokumentaatio, jossa on Microsoftin ja Sulavan parhaisiin käytänteisiin perustuvia suosituksia tietoturvan parantamiseen. Tämän lisäksi pakettiin kuuluu 1-päiväinen koulutus ympäristön pääkäyttäjille.

VPN logo 300x300px

Microsoft VPN -käyttöönotto

Pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn missä ja milloin vaan, mutta jos organisaatiolla on vanhoja sovelluksia, joita ei voida siirtää pilveen tai julkaista internetissä, niiden käytölle täytyy mahdollistaa turvallinen yhteys yritysverkon sisällä.

 

Microsoft VPN-toiminnallisuus on ratkaisu tähän! Määritys tapahtuu nopeasti, jonka avulla käyttäjät pääsevät käsiksi paikallisessa ympäristössä sijaiseviin sovelluksiin, palveluihin ja tietoihin turvallisesti. Etäkäyttötoiminnallisuuden tietoturvamääritykset on määritetty alusta lähtien oikein ja pääkäyttäjät saavat koulutuksen VPN-etäkäyttötoiminnallisuuden hallintaan ja ylläpitoon.

Windows Virtual Desktop -käyttöönotto

Työpöytävirtualisointi on muodostunut monessa yrityksessä korvaamattomaksi toiminnallisuudeksi, joka mahdollistaa käyttäjien työskentelyn missä ja milloin tahansa. Vaivaton pääsy omiin resursseihin etätyöskentelyn aikakautena on välttämätöntä, jotta työnteko pysyy sujuvana ja tuottavana.

 

Liikkuvien työpisteiden tuomat edut realisoituvat nopeasti, kun käyttäjille annetaan enemmän vapauksia ja mahdollisuuksia toimia omien soveltuvuuksien mukaisesti.