SulavaOnsight on nyt Sulava ja uusissa tiloissa Helsingin Vuorikadulla!

Olemme muuttaneet


SulavaOnsight on nyt Sulava ja uusissa tiloissa Helsingin Vuorikadulla!Sulava on saanut upouudet tilat. Pääkonttorimme sijaitsee nyt Helsingin keskustassa yhden katon alla osoitteessa Vuorikatu 14 B, 3. kerroksessa. Uusi toimistomme ja koulutuskeskuksemme sijaitsee vain kivenheiton päässä aiemmasta, Helsingin Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, joten koulutuksiimme ja meitä tapaamaan on edelleen yhtä helppo tulla.

“Muutto uusiin tiloihin on merkittävä rajapyykki Sulavalle. Ylitimme samalla sadan hengen kokoluokan ja haluamme tarjota sekä omalle henkilöstöllemme että asiakkaillemme ensiluokkaiset tilat sijainnista tinkimättä”, kommentoi Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman.

Vuosi 2018 oli ensimmäinen Sulava Oy:n ja Onsight Helsinki Oy:n yhteisellä taipaleella yhtenä yrityksenä, pilvipalveluratkaisujen ykkösosaajana Suomessa. Jotta asiakkaamme varmasti löytäisivät koulutuskeskuksemme kun hynttyyt lyötiin yhteen, koulutuksemme järjestettiin SulavaOnsight -nimen alla. Nyt tuliterien tilojen myötä on tullut aika siirtää myös koulutukset Sulava-nimen alle.

Meiltä löydät ympäri vuoden kattavasti koulutuksia Microsoft-teknologioista. Meillä sijaitsee myös virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin sertifiointitestejä. Tarjoamme sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä että avoimia kursseja.

Katso saapumisohjeet toimipisteisiimme

Tutustu kurssitarjontaan

Kuopiossa toimistomme ja koulutustilamme löydät osoitteesta Myllykatu 1-3, aivan Kuopion torin vierestä.Marketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.

Tags: