Sydämeltään Sulava – Heidi Enho

Heidi-Enho


Sydämeltään Sulava – Heidi EnhoHeidi Enho kertoo miksi hän on kuulunut asiantuntijakaartiimme jo 6 vuotta:

”Sulava on mielenkiintoinen työpaikka, koska työ on todella monipuolista. Saan sekä konsultoida että kouluttaa.”

”Kouluttaessa tulee kaiken aikaa pysyä teknologian muutosten kärjessä ja konsultoidessa saa puolestaan käytännön näkemystä koulutuksiin. Tukevat toisiaan loistavasti. Itsenäinen työ, mutta myös upea avoin ja aina auttava työyhteisö.”

Heidi kertoo tyypillisen työviikkonsa sisältävän sekä koulutuksia että konsultointia. Koulutuspäivät kuluvat yli sataprosenttisesti asiakkaiden kanssa. Konsultointipäivät muodostuvat pääasiassa eri ratkaisuiden toteutuksista ja sisältävät suunnittelupalavereita. Miten pääset kehittämään itseäsi ja kuinka kuvailisit Sulavaa työpaikkana?

”Sen lisäksi, että itse koulutan, Sulavalla on loistava mahdollisuus osallistua erilaisiin muihin koulutuksiin. Jokainen projekti, oma koulutus tai seminaariesitys opettaa. Työ on jatkuvaa oppimista.”

”Päivästäni hyvän tekee tyytyväiset asiakkaat, kiinnostavat projektit, antoisat koulutuspäivät ja hienot kollegat.”

”Meillä on loistava tiedon jakamisen kulttuuri, ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Tietoa ei pantata. Sulavalla on mielestäni myös poikkeuksellisen avointa, sillä keskustelut käydään Teamsissa. Työntekijöihin luotetaan ja itse voi luottaa, että hommat tulee hoidettua.”

”Sulavalaiset ovat mielestäni kaikki oma-aloitteisia getting things done –tyyppejä, joiden kanssa on upeaa tehdä työtä. Ammattilaisia ja ammattilaisuutta arvostetaan ja heidän annetaan tehdä oma työnsä rauhassa.”

 

Olisitko sinä sydämeltäsi Sulava? Hyviä uutisia, meillä on aina haku päällä! Katso, minkälaisia tyyppejä tällä hetkellä haemme. Marketing Specialist. Markkinoinnin ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen, taustaa niin B2B kuin B2C -maailmasta.