Tämän pidimme: Pilviwebinaari: Jatkuvat Palvelut 17.5. klo 9-10

Microsoft-pilvipalveluiden uudistukset tuovat mukanaan parannettuja ominaisuuksia ja muutoksia asiakkaiden toimintaympäristöön.

Jatkuvat Palvelut -palvelupaketin tavoitteena on, että asiakkaalla on jatkuvassa käytössään tarvittava tieto ja osaaminen kaikista käytössä olevasta palveluista ja toiminnoista. Yhdistämällä tieto uusista ja tulevista palveluista ja toiminnoista asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin ja tavoitteisiin saavutetaan paras mahdollinen hyöty pilvipalveluihin tehdyistä investoinneista.

Jatkuvat Palvelut -palvelupaketti koostuu Vuosihuolto-, OmaKonsultti -, ylläpito-, tuki-, yhteisestä dokumentaatio- ja Tier3-päivystyspalvelusta. Lisäksi Jatkuvat palvelut -asiakkailla on pääsy Sulavan ja asiakkaiden yhteiseen Yammer-ryhmään, jonka avulla niin asiakkaat keskenään kuin Sulavan asiantuntijat voivat keskustella pilvipalvelun muutoksista. Sulava tarjoaa Jatkuvia Palveluja sekä O365- että Azure-palveluille.

Ylläpito- ja tukipalveluiden kautta asiakkaalla on jatkuva yhteys Sulavan asiantuntijoihin, ongelmanselvitysten ja häiriötilanteiden hallintaan. Annamme Tier3-tason tukea asiakkaan omille asiantuntijoille tai tarvittaessa asiakkaan ulkoistetulle tuelle. Tukisopimuksemme Microsoftin kanssa takaavat, että pystymme eskaloimaan vaikeimmat ongelmanselvitykset teknologian toimittajalle. Yhteydenotto tukeemme tapahtuu kaksisuuntaisia työvälineitä käyttäen, joten voit varmistua, että Sulavan omat asiantuntijat ovat ottaneet ongelmasi selvitykseen, ja pystymme kertomaan selvityksen etenemisestä säännöllisesti.

Lisää Jatkuvista Palveluista

Sisältö:

Webinaarissa saat hyvän käsityksen seuraavista palvelukokonaisuuksista:

    • Sulavan Jatkuvat Palvelut yleisesti – miksi Sulava?
    • Palvelun sisältö Office 365-ympäristössä
    • Jatkuvat Palvelut Azure-ympäristössä

Puhujat:

 Juha Heikkonen – Jatkuvat Palvelut

 

Arttu Arstila – Office 365

 

Manu Sorjonen – Azure

 


Ilmoittaudu

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaari toteutetaan Skype for Business-kokoussovelluksella. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kalenterikutsun, jossa on liittymislinkki Skype for Business-kokoukseen. Liity linkistä webinaariin ennen sen alkua.

Ilmoittautuminen on päättynyt


Tilaa tieto tulevista webinaareista sähköpostiisi