Yleistä koulutuksista

Tarjoamme Sulavalla sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä, että avoimia kursseja Microsoft-teknologioista omissa koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä.

 

Tutustu Sulavan kurssivalikoimaan.

Yleistä

 

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta voimme mm. tarjota Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware).

 

Perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi tarjoamme kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja. Jos osallistut Sulavan online-kurssille, lue täältä ohjeet opiskeluun.

 

Koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä.

Osallistujan info

 

Tervetuloa oppimaan!

 

Kurssipäivän kesto

Kurssit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00.

 

Kurssipaikka

Kurssit järjestetään Sulavan kurssikeskuksessa Helsingin Kaisaniemessä osoitteessa Vuorikatu 14 B. Katso kurssikeskuksemme saapumisohjeet alta.

 

Aamiainen

Aamiainen on tarjolla klo 8.30 alkaen koulutuskeskuksemme aulassa.

 

Lounas

Lounastauko on noin tunnin pituinen. Lounaalle lähdetään noin klo 11.30 aikaan, hieman kurssista riippuen.

 

Iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahvitauko kestää noin 15 minuuttia. Tauolle lähdetään noin klo 14.00 alkaen.

 

Muut tauot:

Taukoja pidetään päivän mittaan normaalisti noin 1,5 tunnin välein ja tarvittaessa myös muina aikoina – voit keskustella asiasta kouluttajan kanssa.

 

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@sulava.com.

 

Kurssipalautteet

Kurssin päätteeksi toivomme, että annat palautetta kurssikokemuksestasi. Saat kouluttajalta tarkemmat ohjeet ja linkin, jolla pääset syöttämään palautteesi.

 

Langaton lähiverkko

Kurssin aikana käytössäsi on langaton lähiverkko (Wi-Fi). Olemme myös varanneet kurssilaisten omille kannettaville ja muille mobiililaitteille ylimääräisiä sähköpistokkeita luokasta.

 

Muita käytännön asioita

Sinun ei tarvitse ottaa omaa tietokonettasi mukaan, sillä koulutustiloistamme löytyy kaikki tarpeellinen kurssia varten.

Mikäli myöhästyt tai tarvitset muutoin apua kurssin käytännön asioihin liittyen, voit olla yhteydessä kurssikoordinaattoriimme Taru Eroseen sähköpostitse: info@sulava.com tai puhelimitse 020 740 2790.

Taru_Eronen_lowres

Olen Taru ja varmistan, että sinulla on paras mahdollinen päivä kurssillamme.

 

Olethan suoraan minuun yhteydessä joko sähköpostitse

info@sulava.com tai

puhelimitse 020 740 2790.

Kiinnostuitko kursseistamme? Ota yhteyttä!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viestisi sisältö

Saapumisohjeet kursseille ja testikeskukseen

 

Helsingin toimipiste

Sulavan koulutus- ja testikeskus sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä, osoitteessa Vuorikatu 14 B.  Sulavan luokkatilat löytyvät kolmannesta kerroksesta – tiloissa on hissi.

 

Katutason ovi on päivisin lukittu, soitathan ovikelloa!

 

Meille pääset helposti julkisilla liikennevälineillä:

  • Metrolla – Helsingin yliopiston (ent. Kaisaniemen) metroasema
  • Junalla – Rautatientori
  • Bussilla – Rautatientori
  • Raitiovaunulla – numerot 3, 6 ja 9

 

Saapuessasi omalla autolla on lähin pysäköintimahdollisuus Kluuvin parkkihallissa. Katso sisään- ja ulosajo-ohjeet tästä.

 

 

Katso muut yhteystietomme tästä.