Teamsin hyötykäyttöä etätyöviikolla

Malagassa töissä


Teamsin hyötykäyttöä etätyöviikollaOlimme viime viikon 12 muun Sulavan kanssa etätöissä Espanjan aurinkorannikolla. Sieltä käsin töitä tehdessä pilvipalveluiden hyödyt kirkastuivat entisestään, etenkin Microsoft Teamsin osalta.

Sovitut tiimi- ja asiakaspalaverit olivat helppo pitää etänä videoitse, mutta tuli otettua myös täysi hyöty irti Teamsistä soittaessa puheluita Suomeen. Teams Voicen eli Direct Routingin kautta kaikki puhelut menivät internetin yli Suomeen ja sieltä operaattorimme kautta yleiseen puhelinverkkoon paikallispuheluna. Vältyimme täten roamingkuluilta puheen osalta.

Direct Routing on yksi hienoimmista ominaisuuksista Teamsiin, mitä on julkaistu hiljattain. Se pystytään toteuttamaan puhtaasti pilvestä tuotettuna palveluna ja käyttöönotto on vielä sangen nopeaa.

Aiemmat toteutukset puheen tuomiseksi pikaviestimeen, ovat vaatineet useiden palvelimien pystytystä ja kyseessä on vähintään ollut hybrid-ratkaisu. Direct Routing on helppo laajentaa myös globaaliksi ratkaisuksi, jolloin siitä tulee yrityksen primääri puheratkaisu.

Kysy meiltä lisää, niin kerromme miten asia hoidetaan #sulavasti

Mikä on Microsoft Teams - tilaa video!

Mikä on Microsoft Teams, millaisia ominaisuuksia sillä on ja millaisia etuja se tarjoaa? Jättämällä yhteystietosi saat linkin videoon, jossa asiantuntijamme kertoo sinulle lisää.
  • Täytä sähköpostisi, jotta voimme lähettää tilaamasi materiaalin sähköpostiin. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että Sulava Oy käsittelee henkilötietojasi. Tutustu tietosuojaselosteeseen: https://www.sulava.com/tietosuojaseloste/
    Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, täytä siinä tapauksessa myös yhteys- ja yritystietosi.


Senior Consultant. Sähköposti: kristian.kallio@sulava.com