TechEd 2014 North America 4. ja viimeinen päivä


TechEd 2014 North America 4. ja viimeinen päiväViimeinen päivä takana tämänvuotista Amerikan TechEd:iä ja on aika koota viikko yhteen.

Mitään varsinaisia tuotejulkistuksia ei tänä vuonna tullut, vaikkakin Azureen esiteltiin paljon uusia ominaisuuksia. Suunta on aika selvä; Azure kehittyy ja elää koko ajan, joten saattaa käydä niin, että esim. seuraavaan Windows Server versioon tulee ominaisuuksia, mitkä on kehitetty ja testattu Azuressa. Tulevasta Windows 9:stä ei mainittu mitään, jäädään odottelemaan TechEd Eurooppaa.

Tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa yhdistetty aiemmat MMS ja TechEd yhdeksi tapahtumaksi; kuulijakunta on ollut osittain eri ja tämä varmasti vaikutti esitysten sisältöihin ja laatuun. Suurimmaksi osaksi niiden sessioiden sisältö, mihin osallistuin, jäi aika lailla ohueksi, mutta mahtui joukkoon aivan täyden kympin esityksiäkin. TechExpossa ja kumppanitapaamisissa tuli myös verkostoiduttua ja tavattua saman kiinnostuksen omaavia ihmisiä.

Kongressikeskus oli ehkä aavistuksen pieni tälläiselle määrälle osallistujia, kuitenkin ruokahuolto yms. toimi hienosti. Houstonia ei voi kyllä millään pitää ’turistikaupunkina’, ainakin oman hotellin alueella Downtownissa ei ole muuta kuin toimisto- ja parkkitaloja.
Summa summarum; nälkä jäi – ensi vuonna uudelleen, mutta toivottavasti johonkin toiseen kaupunkiin.

Nyt on enää edessä päätösjuhlat, joihin on varattu, ei enempää, eikä vähempää, kuin kokonainen Baseball-stadion.

Ensi kertaan…Master of the Universe. Windows Server oriented Trainer and Technology Consultant - Microsoft MVP, MCT, MCSE, MCSA, MCITP, MCP, MS, ISI. Likes also #IOS devices.