Testi-infoa

Testikeskuksemme

 

Meillä toimii virallinen Pearson VUE testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin klo 9-16. Useamman hengen ryhmille voimme avata testikeskuksen myös muina ajankohtina.

Kysymyksiä? Testikeskuksen tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta testikeskus@sulava.com.

Lisätietoja testiajan varaamisesta ja varsinaisen varauksen voit tehdä täältä.

MeasureUp -harjoitustestit tarjoavat edullisen sekä tehokkaan tavan kehittää ja varmistaa omaa osaamista ennen varsinaista testipäivää. Harjoitustestit sisältävät tarvittavat välineet heikkouksien tunnistamiseen, eri osaamisalueiden arviointiin, sekä lukuisan määrän varsinaisen testin tasoisia harjoituskysymyksiä. Asiantuntijoiden luomiin harjoitustesteihin sisältyy useita harjoitusmuotoja, viittaukset teknisiin lähteisiin, sekä kattavat selitykset niin oikeisiin kuin vääriin vastausvaihtoehtoihin.

MeasureUp-harjoitustestiä saa tehdä rajoittamattoman määrän 180 päivää ostohetkestä.

Lisätietoa harjoitustesteistä löydät MeasureUp’in omilta sivulta tai voit kysyä suoraan meiltä testikeskus@sulava.com.

Haluatko ilmaisen sertifiointitestin?

 

Tarjoamme 1.11.2016 alkaen kymmenelle ensimmäiselle ilmaisen sertifiointitestin kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Lisää kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin maininta ”ilmainen testi”. Huomaathan, että testejä on rajallinen määrä, joten kannatta olla nopea. Kampanja on voimassa niin kauan kuin testejä riittää.

Kysy lisätietoja tai tilaa oma testipakettisi osoitteesta testikeskus@sulava.com.