Testikeskus

Sulavan koulutustiloissa Helsingin Kaisaniemessä on virallinen Pearson VUE -testikeskus.

Meillä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin, Ciscon ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin klo 9-16. Useamman hengen ryhmille voimme avata testikeskuksen myös muina ajankohtina. Jos sinulla herää kysymyksiä testikeskuksestamme tai testien suorittamisesta, niin olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen testikeskus@sulava.com.

 

Huomaa, että jokaisen testikeskuksen kautta varatun testin hintaan lisätään 50 € (alv. 0 %) käsittelykuluja. Tämä koskee myös omalla voucherilla maksettuja testejä.

 

 

Pystyt hankkimaan meidän kauttamme myös harjoitustestejä

 

MeasureUp -harjoitustestit tarjoavat edullisen sekä tehokkaan tavan kehittää ja varmistaa omaa osaamista ennen varsinaista testipäivää. Harjoitustestit sisältävät tarvittavat välineet heikkouksien tunnistamiseen, eri osaamisalueiden arviointiin, sekä lukuisan määrän varsinaisen testin tasoisia harjoituskysymyksiä. Asiantuntijoiden luomiin harjoitustesteihin sisältyy useita harjoitusmuotoja, viittaukset teknisiin lähteisiin sekä kattavat selitykset niin oikeisiin, kuin vääriin vastausvaihtoehtoihin.

 

MeasureUp-harjoitustesti on voimassa 180 päivää ostohetkestä. Testiä saa tehdä rajoittamattoman määrän 30 päivää aktivoinnista lähtien. Lisätietoa harjoitustesteistä löydät MeasureUp’in omilta sivulta tai voit kysyä suoraan meiltä testikeskus@sulava.com.

NYT LISÄVIRTAA MICROSOFTIN SERTIFIOINTIEN SUORITTAMISEEN EXAM REPLAY -KAMPANJALLA!

 

Tutustu Microsoftin uuteen Exam Replay -kampanjaan ja hyödynnä rahanarvoista etua sertifiointien suorittamisessa!

 

Voit tilata Exam Replay -edun joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen testikeskus@sulava.com tai ilmoittamalla testi-ilmoittautumisen yhteydessä Laskutusosoite ja muut laskutuksen lisätiedot -kenttään haluamasi Exam Replay -vaihtoehto.

 

Lisätietoa kampanjasta löydät täältä!

 

 

HUOM! Microsoftin testeihin osallistuminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin osoitteessa Microsoft Learning. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

 

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta testiin joka alkaa aikaisinaan 24 h ilmoittautumisestasi. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset erikseen ja testi-ilmoittautumisesi on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen meiltä.

Lisätietoa Microsoftin sertifioinneista löydät myös blogistamme.

Kysymyksiä? Testikeskuksen tavoitat puhelinnumerosta 050 434 3040, tai sähköpostitse osoitteella testikeskus@sulava.com

 

Mikäli et läpäise Microsoftin ensimmäistä tenttiä voit uusia sitä seuraavasti:

1. uusintayritys 24h päästä

2. ja 3. yritys 14 pv päästä

4. ja 5. yritys 14 pv päästä

Jos et läpäise testiä viidennen yrityksen jälkeen sinulle tulee 12 kk karenssi kyseiseen testiin

Ilmoittaudu testiin