Testikeskus

Sulavan koulutustiloissa Helsingin Kaisaniemessä on virallinen Pearson VUE -testikeskus.

Sulavan koulutustiloissa Helsingin Kaisaniemessä on virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Ciscon sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin klo 9-16. Useamman hengen ryhmille voimme avata testikeskuksen myös muina ajankohtina.

 

Huomaa, että jokaisen testikeskuksen kautta varatun testin hintaan lisätään 50 € (alv. 0 %) käsittelykuluja. Tämä koskee myös omalla voucherilla maksettuja testejä.
Tutustu myös harjoitustesteihin, jotka saat hankittua kätevästi kauttamme: MeasureUp.

NYT LISÄVIRTAA MICROSOFTIN SERTIFIOINTIEN SUORITTAMISEEN EXAM REPLAY -KAMPANJALLA!

 

Tutustu Microsoftin uuteen Exam Replay -kampanjaan ja hyödynnä rahanarvoista etua sertifiointien suorittamisessa!

 

Voit tilata Exam Replay -edun joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen testikeskus@sulava.com tai ilmoittamalla testi-ilmoittautumisen yhteydessä Laskutusosoite ja muut laskutuksen lisätiedot -kenttään haluamasi Exam Replay -vaihtoehto.

 

Lisätietoa kampanjasta löydät täältä!

 

 

HUOM! Microsoftin testeihin osallistuminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin osoitteessa Microsoft Learning. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

 

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta testiin joka alkaa aikaisinaan 24 h ilmoittautumisestasi. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset erikseen ja testi-ilmoittautumisesi on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen meiltä.

AZURE TESTIKAMPANJA!

 

VARMISTA, ETTÄ OLET VALMIS!

Azure-ammattilaiset ovat erittäin haluttuja työmarkkinoilla ja tekninen sertifiointi tarjoaa mahdollisuuksia urakehitykseen, korkeampiin palkkoihin ja työhön, joka on mielenkiintoista laajentuvilla markkinoilla.

Microsoft tarjoaa rajoitetun ajan tarjoushintaisia Azure-testipaketteja, valitse omasi ja varmista osaamisesi. Voit tilata Azure -testipaketin joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen testikeskus@sulava.com tai ilmoittamalla testi-ilmoittautumisen yhteydessä Laskutusosoite ja muut laskutuksen lisätiedot -kenttään haluamasi Azure testipaketti -vaihtoehdon. Vaihtoehdot löydät alta.

 

Testipaketit ja hinnat:

  • J7F-01140, Microsoft Azure Exam Pack (Testi + Uusintatesti) – Hinta 215 € (alv. 0 %)
  • J7F-01141, Microsoft Azure Exam Pack with Practice Test (Harjoitustesti + Testi + Uusintatesti) – Hinta 245 € (alv. 0 %)

 

  • Kaikki testivoucherit ovat voimassa 30.6.2018 asti. Sinun täytyy varata ja suorittaa testi (sekä mahdollinen uusintayritys) voimassaoloajan aikana.
  • Testivoucherit kelpaavat seuraaviin Azure-testeihin: 70-473, 70-475, 70-487, 70-532, 70-533, 70-535, 70-774, sekä 70-775
  • Testiajankohdan peruuttaminen tai muuttaminen viiden arkipäivän sisällä ajankohdasta on maksullista. Jos et saavu paikalle tai peruuta/siirrä testiaikaa viimeistään 36 tuntia ennen testiajankohtaa, menetät sekä testin, että uusintayrityksen.

Lisätietoa Microsoftin sertifioinneista löydät myös blogistamme.

Kysymyksiä? Testikeskuksen tavoitat myös puhelimitse numerosta 050 359 3093 tai sähköpostitse osoitteella testikeskus@sulava.com

 

Mikäli et läpäise Microsoftin ensimmäistä tenttiä voit uusia sitä seuraavasti:

1. uusintayritys 24h päästä

2. ja 3. yritys 14 pv päästä

4. ja 5. yritys 14 pv päästä

Jos et läpäise testiä viidennen yrityksen jälkeen sinulle tulee 12 kk karenssi kyseiseen testiin

Ilmoittaudu testiin

Testin nimi

Testin numero

Testin päivämäärä - huom! Testikeskus on auki torstaisin klo 9-16!

Toivottu testin aloitusaika

Osallistujan nimi

Sähköposti

Puhelin

Yrityksen nimi

Laskutusosoite ja muut laskutuksen lisätiedot

Lisään tilaukseen MeasureUp-harjoitustestin hintaan +59 €  


Voucher - jos käytössäsi on voucher, täytä tiedot tähän