Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville

Tämä yhden tunnin mittainen koulutus antaa osallistujille tarvittavat perustiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Koulutus antaa osallistujille eväät ottaa huomioon erilaiset tietoturvauhat, jotka liittyvät käyttäjän digitaaliseen identiteettiin, käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin sekä antaa ohjeita, kuinka suojautua tämän päivän merkittävimmiltä uhilta. Saat työpajasta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään vahvan autentikaation mahdollisuuksia sekä ymmärtämään millaiset tekijät altistavat käyttäjiä netin rikollisten kohteiksi. Sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällöin kurssimateriaaliin voidaan lisätä asiakkaan oma tietoturvapolitiikka ja -ohjeet asiakkaan kanssa sovitun mukaiset.

 

Kenelle:

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoturvasta, tietoturvaan liittyvistä uhista ja niiltä suojautumisesta. Kurssi antaa hyviä vinkkejä tietoturvasta kaikille, mutta ennen kaikkea etätyötä tekeville tietotyöntekijöille.

 

Esitietovaatimukset:

Ei esitietovaatimuksia.

 

Miksi:

Muuttuva työn tekemisen tapa ja uusien rutiinien muodostuminen luo uusia keinoja Internetin rikollisille toteuttaa hyökkäyksiä netin käyttäjiä kohtaan. Tunnistamalla ajoissa muutoksen ja uhat käyttäjä voi omilla toimenpiteillä vähentää riskiään joutua nettirikollisten kohteeksi tai uhriksi.

 

Kurssin sisältö:

  • Pilvipalvelut ja kyberturvallisuus
  • Käyttäjäidentiteetti ja siihen kohdistuvat uhat
  • Kuinka tunnistaa uhkia?
  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Salasanaan kohdistuvat uhat
  • Hyvän salasanan määrittäminen
  • Vahva käyttäjätunnistus
  • Tietoturvallisen etätyöskentelyn parhaat käytänteet

 

Kesto:

1 tunti

 

Kurssin hinta:

Asiakaskohtainen:
900 € + alv (sisältää yhden online-kurssin, johon voi osallistua asiakkaan haluama määrä osallistujia) + 5 000 € + alv (sisältää mahdollisuuden kurssin tallentamiseen ja jakamiseen organisaation sisällä). Jos asiakaskohtainen toteutus edellyttää sisällön muokkaamista tai useita online-kursseja, hinta sovitaan erikseen.

 

Julkinen toteutus:

190 € + alv / henkilö

Linkki julkiseen toteutukseen.

Tilaa koulutus!

Tutustu tietoturva-aiheisiin blogeihin