#Tietotyö2018


#Tietotyö2018 

Tietotyön määrä yleistyy joka alalla ja kaikissa organisaatioissa – mutta mitä muutos vaatii organisaatioilta, tietotyötä johtavilta ja tietotyöläisiltä itseltään?

Manpower Groupin tuottama uunituore #Tietotyö2018-raportti pureutuu syvälle työn muutoksen ja digitalisaation mukanaan tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Raportti selvittää, miten yritykset voisivat paremmin varautua muutoksiin niin työskentelytavoissa kuin koko organisaatiota koskevissa päätöksissä. Mitä kiihtyvällä tahdilla digitalisoituva työelämä vaatii IT-osastolta ja koko työkulttuurilta?

Raportissa kysyttiin kymmeneltä alan vaikuttajalta, mihin suuntaan tietotyö on menossa vuonna 2018. Nämä modernin tietotyön asiantuntijat ottavat raportissa kantaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten tietotyö tulee muuttumaan vuonna 2018?
  • Millaisia uusia mahdollisuuksia tietotyö tuo työntekijöille?
  • Mikä on yritysten suurin haaste tehokkaan tietotyön mahdollistamisessa?
  • Mikä on IT-osaston rooli tietotyön muutoksessa?

Yksi haastatelluista huippuammattilaisista on toimitusjohtajamme Aki Antman.

#Tietotyö2018-trendiraportti antaa eväitä jokaiselle tietotyötä johtavalle ja sen tehokkuudesta vastaavalle. Kiinnostuitko? Lataa raportti maksutta täältä.Tapahtumat ja markkinointi Sulavalla. Pitkän linjan tapahtumatuotannon ja B2B-markkinoinnin ammattilainen. Ota yhteyttä sähköpostitse: timo.ollikainen@sulava.com tai verkostoidu kanssani LinkedInissä Timo Ollikainen