Töihin Suomen parhaalle pilviosaajalle?


Töihin Suomen parhaalle pilviosaajalle?Perustimme Sulavan noin 4,5 vuotta sitten. Tavoitteenamme oli luoda Suomeen aivan uudenlainen konsulttiyritys, joka keskittyy tietotyön tuottavuuden parantamiseen. Valitsimme pohjaksi Microsoftin pilvipalvelut ja selvästi koko suomalainen tietoyhteiskunta on tehnyt saman valinnan. Office 365-palveluihin on myyty käyttöoikeus yli miljoonalle suomalaiselle ja Sulava on ollut mukana ottamassa palvelut käyttöön yli 200 000:lle työntekijälle. Parhaillaan teemme Suomen suurinta käyttöönottoa, jossa käyttäjiä tulee olemaan lähes 100 000. Azuren puolella meillä on parhaimmillaan käynnissä kymmeniä asiakasprojekteja, joissa julkisesta pilvestä otetaan kaikki hyödyt irti. Olemme siis onnistuneet alkuperäisessä tavoitteessamme, mutta tarinamme on silti vasta aivan alkuvaiheessaan.

Olemme perustamisestamme lähtien näyttäneet mallia muille suomalaisille kumppaneille. On ollut ilo nähdä, miten aiemmin niin pilvivastaiset tahot alkavat vihdoin puhua pilvestä tulevaisuutena. Meille se on toki ollut arkea koko toimintamme ajan. Tietotyön tuottavuus ja asiakkaidemme toimintatapojen muuttaminen on meille itsestäänselvyys. Jaamme avoimesti kokemuksemme verkossa ja olemme kirjoittaneet lähes 500 blogikirjoitusta omaan blogiimme. Sulavan työntekijöiden osaamista ja toimintatapaa arvostetaan kaikkialla ja asiakastyytyväisyytemme on alan huippua. Meillä projektit eivät koskaan pääty epäonnistuneina.

Olemme työntekijöidemme omistama kasvuyhtiö, jossa töitä tehdään hauskassa ja letkeässä hengessä. Olemme kasvaneet jokaisena toimintavuotenamme noin 35% ja liiketoimintamme on selkeästi voitollista. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Sulavan osin omistama uusi yritys yhdistää peli- ja ICT-osaamisen ja tulee olemaan yksi Suomen ohjelmistohistorian merkittävimmistä mestarinäytteistä. Me Sulavassa emme odottele mitä tulevaisuus tuo tullessaan, me muokkaamme tulevaisuutta visioidemme mukaisesti.

Olemme perinteisesti palkanneet Sulavana seniorikonsultteja ja meillä on tällä hetkellä auki tehtäviä mm. Azure-konsulteille sekä pilviorientoituneille SharePoint-kehittäjille. Tämän lisäksi haluamme kantaa kortemme kekoon kotimaisen ICT-osaamisen viemiseksi pilviaikakaudelle. Haemme nyt Sulavaan vähintään kolmea juniorikonsulttia. Tarjoamme sekä junioreille että senioreille loistavan mahdollisuuden tuoda kykysi esiin ja auttaa suomalaisia organisaatioita takaisin kestävän kasvun polulle.

Odotan innolla työhakemustasi ja mahdollisuutta työskennellä juuri sinun kanssasi. Tervetuloa mukaan tekemään tulevaisuutta.Aki on Sulavan perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Sulavan projekteissa Aki osallistuu mm. uusien palveluiden innovointiin, tiekarttojen laatimiseen sekä asiakkaidemme johdon ja tietohallinnon sparraukseen.