Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Sulavan tarjoamiin koulutuspalveluihin

Toimitusehdot

 

Tilaus- ja toimitusehdot Sulavan tarjoamiin koulutuspalveluihin

 

1. Yksityis-, yritys- ja oppilaitosasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Sulava Oy:n (Y-tunnus 2371068-9) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

 

2. Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

 

3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.

 

4. Hinnat: Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kotisivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

 

5. Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot: Koulutusilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti yli 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. 7 – 14 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista tilaisuuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Alle 7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista tilaisuuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Peruutuksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 740 2790 tai sähköpostitse info@sulava.com

Sulava Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

 

6. Maksaminen ja laskutus: Kun koulutus on pidetty Sulava Oy toimittaa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Sulava Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

 

7. Sulava Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Sulava Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista

Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3 krs.
00100 Helsinki

 

Puh. 020 740 2790
info@sulava.com