Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Onsight Helsingin tarjoamiin koulutuspalveluihin

 

1. Yksityis-, yritys- ja oppilaitosasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Onsight Helsinki Oy:n (Y-tunnus 2216478-6) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

2. Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.

4. Hinnat: Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kotisivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

5. Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot: Koulutusilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Kaksi viikkoa ennen tilaisuutta perutuista tilaisuuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta ja sen jälkeen peruutetuista tilaisuuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Peruutuksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 740 2790 tai sähköpostitse info@sulava.com

Onsight Helsinki pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Maksaminen ja laskutus: Koulutusilmoittautumisen jälkeen Onsight Helsinki toimittaa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun posti- ja sähköpostiosoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Onsight Helsingillä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

7. Onsight Helsinki ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Onsight Helsinki ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista

 

Onsight Helsinki
Vilhonkatu 5 A
00100 Helsinki

Puh. 020 740 2790
info@sulava.com