Uudet kurssit ovat saapuneet kurssikalenteriin!

jäätynyt lehti


Uudet kurssit ovat saapuneet kurssikalenteriin!Tämä vuosi alkaa lähenemään loppua ja me päätimme uudistaa kurssikalenteriamme ensi vuotta varten! Uusia kursseja on julkaistu kahdeksan kappaletta eri aihepiirien ympäriltä. Tutustu uusien kurssien kurssikuvauksiin ja ilmoittaudu mukaan kursseille! Osa kursseista järjestetään tämän vuoden puolella ja osa ensi vuonna. Kouluttajamme ovat erittäin innoissaan näistä uutuuksista ja toivottavasti niin myös sinäkin!

Kurssikalenteriamme uudistetaan jatkuvasti. Lähiviikkoina julkaistaan mm. kurssi Tiedon suojauksesta sekä uusiin Microsoftin Azure -sertifiointeihin valmentavat kurssit. Stay tuned!

 

Windows Server 2019 uudet ominaisuudet

Tule kuulemaan mitä muutoksia Windows Server palvelinkäyttöjärjestelmissä on tapahtunut 2012 version jälkeen! Saat tietoa uusista ominaisuuksista ja parannuksista, jolloin saat kattavan kokonaiskuvan, mitä Windows Server 2019 version avulla voi toteuttaa. Päivän aikana tehdään myös ’hands-on’ harjoituksia, joten pääset itse todentamaan uusien ominaisuuksien toimivuuden.

Kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Arto Roth ja kurssi on tarkoitettu IT-ammattilaisille, jotka haluavat tutustua Windows Server 2019 uusiin ominaisuuksiin. Kurssi järjestetään 4.12.2018 ja kurssin hinta on 690 €.

 

Excel sparrausta

Excelissä on monia toiminnallisuuksia, jotka nopeuttavat työskentelyä ja tekevät siitä sujuvampaa. Tällä 1-päiväisellä kurssilla mutkat suoristuvat ja toiminnot saavat aivan uudenlaisia merkityksiä. Saat sparrausta taulukoiden suunnitteluun jatkotyöstöä ajatellen ja selityksiä kysymyksille.

Teemme runsaasti harjoituksia jotka tukevat oppimista. Opit mm.:

  • perustyöskentelyn pikanäppäimiä
  • taulukon rakenteen merkityksen jatkotyöskentelyä ajatellen
  • sen miten toiminnot liittyvät toisiinsa

 

Kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Mia-Maria Karjalainen. Kurssi soveltuu mainiosti sinulle, joka haluat sujuvoittaa entisestään ohjelman jokapäiväistä käyttöä ja olet valmis muuttamaan tapaasi toimia. Kurssi järjestetään 31.1.2019 ja 1.4.2019 ja kurssin hinta on 690 €.

 

Azure-hallintamalli

Kurssilla käydään läpi miten tehdään Azure-hallintamalli, joka helpottaa Azuren käyttöönottoa ja yhdenmukaistaa Azure-ympäristön käyttöä.

Hallintamallin tarkoitus on tuottaa malli- ja määrittelydokumentti, jonka avulla pystyy hallitusti ottamaan käyttöön Azureen perustuvia pilvipohjaisia konesalipalveluja ja hallinnoimaan näitä palveluja järkevällä ja turvallisella tavalla. Hallintamalli on työdokumentti, jonka sisältöä tullaan päivittämään sitä mukaan, kun asiakkaan tarpeet Azuren käytössä kasvavat. Se on myös tiivistelmä parhaista käytännöistä, jotka liittyvät Azure-pohjaisten pilvipalveluiden käyttöön. Kurssilla käydään myös avointa keskustelua parhaista toimintatavoista.

Kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Carrick Von Schoultz. Kurssi soveltuu henkilöille, jotka hallitsevat vähintäänkin Azuren perusteet ja haluavat oppia hallinnoimaan Azurea tehokkaasti. Kurssi järjestetään 3.12.2018 ja kurssin hinta on 690 €.

 

Moderni SharePoint Intranet-alustana
Helsingissä 
Kuopiossa 

Tuoreet SharePointin viestintäsivustot ovat Microsoftin ratkaisu modernin, responsiivisen, kauniin ja ketterän intranet-kokonaisuuden toteuttamiseen. Perinteisen SharePointin julkaisusivustojen rinnalle on vihdoinkin tuotu nykyaikainen vaihtoehto josta sekä sisällöntuottajat, että lukijat tykkäävät.

Tässä koulutuksessa käydään luentomateriaalin, harjoitusten ja demojen kautta konkreettisesti ja kattavasti läpi modernin intranetin suunnittelu ja toteutus.

Kurssi soveltuu mainiosti kaikille, joiden organisaatio suunnittelee intranetin toteuttamista tai nykyisen intranet-alustan päivittämistä. Kurssipäivästä saat myös kattavat eväät ratkaisun suunnitteluun ja toteutukseen, jos olette jo päättäneet toteuttaa intranetin moderneilla SharePointin viestintäsivustoilla. Kurssin kouluttajina toimivat Sulavan omat kouluttajat Katja Jokisalo Kuopiossa ja Sanna Jackson Helsingissä. Kurssit järjestetään Kuopiossa 14.–15.1.2019 ja 18.–19.3.2019 sekä Helsingissä 17–18.1.2019 ja 18.–19.3.2019. Kurssin hinta on 1090€.

 

SharePoint Server 2019 uudet ominaisuudet

SharePoint Server 2019 uudet ominaisuudet -kurssilla saat päivitettyä tietämyksesi SharePoint Server 2019 -tasolle. Kurssi on tarkoitettu IT-ammattilaisille, On-Prem- ja pilviympäristön -ylläpitäjille ja arkkitehdeille, joilla on jo kokemusta SharePointin aikaisemmista versioista. Kurssi käsittelee SharePoint Server 2019 On-Premise -tuotetta, ei SharePoint Online -palvelua.

Kurssilla käydään läpi:

  • SharePoint 2019 arkkitehtuuri ja asennus
  • Palvelusovellukset ja konfigurointi
  • Modernit sivustot ja kirjastot
  • SharePoint Framework (yleisellä tasolla)
  • Hybridiympäristöt (ml. PowerApps ja Flow kytkentä)
  • Päivittäminen ja migraatiot

 

Kurssin kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Marko Rosberg. Kurssi järjestetään 25.1.2019 ja 11.3.2019 ja kurssin hinta on 690 €.

 

Office 365 -hybridiympäristön hallinta

Oletko organisaatiosi Office 365 -pääkäyttäjä tai IT-järjestelmänvalvoja, jonka vastuulla on organisaation Office 365 -ympäristön hallinta? Yleensä organisaatioiden Office 365 -ratkaisuihin liittyy integraatioita paikalliseen AD-hakemistoon ja paikallisiin sovelluspalvelimiin. Tällä kurssilla opit hybridiympäristöjen salat ja saat vinkit päivittäiseen hallintaan ja vikatilanteisiin.

Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos työnkuvaasi kuuluu Office 365 -hybridiympäristöjen hallinnointi, loppukäyttäjien tukeminen tai vianselvitys. Kurssin kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Arto Hannus. Kurssi järjestetään 31.1.2019 ja 6.5.2019 ja kurssin hinta on 1190 €.

 

Office 365 hallinta PowerShellillä

Tämä yhden päivän koulutus soveltuu PowerShellin johdantokurssiksi henkilöille, jotka työskentelevät Office 365 pääkäyttäjätehtävissä ja tuntevat Office 365 -palvelukokonaisuuden.

Kurssin jälkeen osaat muuttaa asetuksia, joita et pääse muuttamaan selainkäyttöliittymien kautta ja pystyt tekemään yksinkertaisia skriptejä esim. käyttämällä csv-tiedostoja lähdeaineistona. PowerShelliä käyttämällä säästät aikaa ja voit automatisoida rutiinitehtävät helposti.

Kurssin kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Petri Helin. Kurssi järjestetään 1.2.2019 ja 26.4.2019 ja kurssin hinta on 690 €.

 

Power BI raportit & visualisoinnit työpaja

Osaatko Power BI:n perusteet, mutta haluat lisävinkkejä ja ideoita havainnollisten ja mahdollisimman hyvin toimivien raporttikokonaisuuksien toteutukseen? Tässä 1-päiväisessä Power BI työpajassa keskitytään raportteihin ja visualisointeihin, ei kyselyihin eikä tietomallin rakentamiseen.

Saat työpajasta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään uusimpia navigointiin liittyviä toimintoja, kuten kirjanmerkkejä ja painikkeita, porautumissivuja sekä raporttien työkaluvihjeitä.

Työpaja sopii kaikille Power BI -raporttien laatijoille, jotka haluavat hyödyntää välineen mahdollisuuksia täyspainoisesti ja tuottaa sekä näyttäviä että fiksusti toimivia raportteja sekä oppia hyviä käytäntöjä.

Kurssin kouluttajana toimii Sulavan oma kouluttaja Heidi Enho. Kurssi järjestetään 11.3.2019 ja 13.5.2019 ja kurssin hinta on 690 €.Growth Hacker. Markkinoinnin moniosaaja, jonka sydän sykkii erityisesti digitaaliselle viestinnälle.