Uusi sulavalainen Harri Tervo esittäytyy


Uusi sulavalainen Harri Tervo esittäytyy



Harri_Tervo_smallHei! Olen Harri Tervo ja aloitin Sulavalla 8.9.2014. Tulin Sulavan palvelukseen Microsoftilta, jossa toimin yhdeksäntoista ja puolen vuoden ajan erilaisissa myynnin tehtävissä. Viimeiset kaksi vuotta tein töitä tiivisti yhdessä kumppaneiden kanssa, ja sitä kautta heräsi myös mielenkiinto katsoa Microsoftin ekosysteemiä kumppanin puolelta. Pilvipalvelut ja niiden hyödyntäminen ovat pitkään olleet lähellä sydäntäni ja kun tuli mahdollisuus liittyä mukaan ”cloud born” -kumppanin toimintaa, oli siirtymispäätöksen teko helppoa. Liittyessäni Sulavaan tuon mukanani vahvaa osaamista Microsoftin tuotevalikoimasta siitä näkökulmasta, miten tuotteista saa oikeasti hyötyä päivittäisessä käytössä.

Pilvipalvelut eri muodoissaan ovat jo tätä päivää ja tuovat hienojen mahdollisuuksien lisäksi mukanaan mielenkiintoisia haasteita, kuten esimerkiksi miten näistä kaikista työtavoista ja välineistä saadaan paras hyöty irti ihmisille ja liiketoiminnalle. Pelkkä käyttöönotto ei riitä vaan tulee myös muuttaa toimintatapoja, jotta tehdystä investoinnista saadaan hyöty irti. Microsoftilla olen saanut jo pitkään toimia läsnätyömallin mukaisesti ja oli ilo huomata, että myös Sulavalla tämä oli otettu käyttöön huomioiden Sulavan ominaispiirteet. Samaan tyylin haluaisin auttaa mahdollisimman monet organisaatiot Suomessa toimimaan, jotta saataisiin aikaan parempaa työn tekemistä kaikille osapuolille.

Ole yhteydessä kun haluat sparrata ideoitasi ja näkemyksiäsi siitä miten edustamasi organisaation kannattaisi siirtyä pilveen. Organisaation tietotekniikkaratkaisut eivät ole pelkkää tekniikkaa. Ratkaisujen pitää tukea ja tehostaa organisaation toimintaa, ja tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii IT-strategian ja kokonaiskuvan muodostamista ja sen linkittämistä organisaation toimintastrategiaan. On toki mahdollista antaa asioiden edetä omalla painollaan, mutta uskon että suunnittelulla ja tarkoituksenmukaisella koulutuksella päästään nopeammin saavuttamaan ne hyödyt, joita moderni Microsoftin pilviratkaisu mahdollistaa. Tässä me Sulavalla pystymme auttamaan sinua.



Chief Sales Officer, Co-Founder. Sähköposti: harri.tervo@sulava.com