Uusi sulavalainen Katri Valtari esittäytyy

Uusi sulavalainen Katri Valtari


Uusi sulavalainen Katri Valtari esittäytyyTyösopimuksen solmimista on joskus verrattu avioliiton solmimiseen. Ottamatta tähän teesiin sen enempää kantaa, lainaan monille naisille tuttua hääpäivän pukeutumisen muistilistaa rungoksi uuden sulavalaisuuteni esittelyyn:

”Jotakin uutta, jotakin vanhaa, jotakin lainattua ja jotakin sinistä.”

Siirryin Sulavalle Microsoftilta. Niinpä uudessa työssäni ”vanhempana konsulttina” työskentelen edelleen tutun teknologian tarjoamien mahdollisuuksien varassa. Microsoftilla seurasin etenkin finanssitoimialan ja kaupan trendejä ja liiketoiminnan muuttumista digitalisaation myötä. Myös Sulavalla fokus on asiakkaitten liiketoiminnassa ja niissä mahdollisuuksissa, joita digitalisaatio tarjoaa prosessien ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Teknologia on kuitenkin vain mahdollistaja ja väline. Onnistuneessa muutoksessa ovat ihmiset ja prosessit edelleen teknologiaa tärkeämpiä.

”Copy right, kopioi oikein” on monesti hyödyllinen periaate kaikessa kehittämisessä.

”Copy right, kopioi oikein” on monesti hyödyllinen periaate kaikessa kehittämisessä. Olen toiminut useilla toimialoilla ja monissa eri tehtävissä. Pitkään työuraan mahtuu myyntitehtäviä tietotekniikan suurimmilla toimijoilla, markkinointiviestinnän ja R&D-funktion johtamista mediassa, toimitusjohtajan pesti terveydenhuollossa, johtajien sparrausta ihmisten johtamisessa ja monia muita rikkaita vaiheita, joista lainata näkökulmia ja ratkaisuideoita toimialalta ja roolilta toiselle.
Referensseihin ja verkoston kokemuksiin on hyvä välillä tukeutua, vaikka uutta tehtäisiinkin.

”Näin Suomi 100 -juhlavuoden hengessä tuntuu erityisen tärkeältä olla mukana parantamassa suomalaisten yritysten kilpailukykyä.”

Entäs se sininen sitten? Sulavalle tullessani keskustelimme paljon työnteon motiiveista ja työn sisällön merkityksestä. Näin Suomi 100 -juhlavuoden hengessä tuntuu erityisen tärkeältä olla mukana parantamassa suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Tehostamme tietotyön prosesseja, teemme yksilöiden osaamisesta organisaation osaamista ja kehitämme ylipäätään työn tekemisen ja liiketoiminnan prosesseja. Eikös se olekin sulavalla tavalla hyvin sinistä!

Twitter: @kvaltari

LinkedIn: Katri ValtariSales Executive. Katrin kokemuksessa yhdistyvät IT, kehittäminen ja liiketoiminnan johtaminen. Sähköposti: katri.valtari@sulava.com