Yammer paljastaa: Helsingin parhaat lounasravintolat vuodelle 2015


Yammer paljastaa: Helsingin parhaat lounasravintolat vuodelle 2015Pilvipalveluiden ohessa sulavalaiset puursivat syksyn 2014 ajan myös Helsingin keskustan lounasravintolaskenessä – aikavälillä 15.8.-23.12.2014 oli tavoitteena, yksikään sulavalainen ei käynyt kahta kertaa samassa paikassa lounaalla! Projektin tavoitteena oli kartoittaa Helsingin lounaspaikkojen parhaimmistoa, sekä rehellisyyden nimissä, saada vaihtelua yksipuoliseksi käyneeseen pitsa-pihvi-burgeri-ravintoon.

Syksyn aikana testasimme yli viisikymmentä lounaspaikkaa ja kirjasimme jokaisesta kokemukset tarkoitusta varten perustettuun Yammer-ryhmään. Arvoinnissa käytettiin pisteytystä yhdestä viiteen tähteä. Vastaavien tägien käyttö mahdollistaa parhaiden (ja huonompien) paikkojen helpon löytämisen myös jälkikäteen – ylipäätään erinomainen esimerkki Yammer-tägien käytöstä. Tällä kertaa ei tavoitteena ollut tehostaa tietotyötä, vaan yksinkertaisesti tehdä työpäivistä viihtyisämpiä.

Tägillä #5pistettä merkatut paikat jaamme nyt kaikelle kansalle, jotta tämäkään arvokas tieto ei jäisi vain Mannerheimintie 8:n seinien sisälle. S’il vous plaît!

1#: Burger King

burgerking1

burgerking2

2#: Puro Deli & Cafe

puro

3#: Cantina West

cantinawest

4#: Armas

armas

5#: Manhattan Steakhouse

manhattanKaroliina Partanen (ent. Harjanne) toimii Sulavalla Chief Experience Officerina (CXO). Hän vastaa asiakaskokemuksen viemisestä uudelle tasolle niin tarjooman kuin asiakas- ja työntekijäkokemuksenkin näkökulmasta.