Yhdessä enemmän – Sulavat etätyöviikolla Malagassa

internet uima-altaalla


Yhdessä enemmän – Sulavat etätyöviikolla MalagassaPakkasin muutaman muun sulavan kollegani kanssa läppärini ja kännykkäni (internetiä unohtamatta) ja lähdin viikoksi etätöihin Malagaan. Kun lupauksemme on tehdä työn tekemisestä sulavampaa ja mahdollistamme monille asiakkaille ajasta, paikasta ja laitteista riippumattoman työn tekemistä, on tämä erityisesti itsellemme hyvä käytännön haaste.

Internet lentokoneessa

Internet lentokoneessa

Jo näin ihmiskokeen puolessa välissä olen tajunnut, mikä itselleni on viikon tärkein anti. Yhdessä me eri rooleissa työskentelevät Sulavat, erilaiset persoonat erilaisine tapoinemme olemme enemmän.

Kuin armeijassa ikään, täällä me jaamme samat tuvat – jopa punkat -, aamusuihkut ja kenttälounaat tuttujen, mutta kuitenkin vieraiden ihmisten kanssa. Ja parhaimmillaan huomaamme, että meilläkin on ”eri tausta, sama tahti”, kuten puolustusvoimat sanoo.

Sulavat Malagassa

Fountain Parkin Teppo Nieminen kirjoitti taannoin blogissaan ”Joukkojen viisaus ja massojen psykologia” seuraavasti: Kun erilaiset, eritaustaiset ja erilaisilla persoonallisuuksilla varustetut ihmiset pohtivat asioita yhdessä ja erikseen, saadaan aikaan parempia ratkaisuja kuin tarkastelemalla asiaa vain yhdestä kapeasta sektorista. Tätä on kognitiivinen diversiteetti.

Kun kiireinen työarki kotona on välillä yksinäistä puurtamista, on täällä pohdittu asioita hyvinkin tiiviissä yhteistyössä. Palaverien lomassa olemme löytäneet itsemme puhumassa Sulavan arvoista ja toiminnan kehittämisestä.

Yhdessä on rakennettu mm. Competence Center – ja käyttäjäkoulutuksia ja mietin, kuinka erilaiseen lopputulokseen olisikaan saatettu päätyä ilman toistemme erilaisesta kokemuksesta saatuja näkökulmia tai jos jokaisen panos olisi välitetty vain pikaisesti Teamsin kautta sähköttämällä. Puhumattakaan siitä arvosta ja tuloksesta, että meillä sosiaalisilla eläimillä oli kivaa.

#rentousonavainhuippusuorituksiin #sulavasti #työeiolepaikka #modernworkplace #yhdessäenemmän #malagainternet

 

Sulavat etätöissä MalagassaSales Executive. Katrin kokemuksessa yhdistyvät IT, kehittäminen ja liiketoiminnan johtaminen. Sähköposti: katri.valtari@sulava.com